Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sunrider987

aktív tag

válasz Hangfalképű #4542 üzenetére

Tulajdonkeppen de, annyira hogy ez rosz vicc a poe1 utan. Pontosan igy van, old meg mielott barmit is tud csinalni, megnezed pl Alkaizert es azt latod hogy masodpercek alatt parolog a boss, ezert is tettek be immuntias fazisokat hogy ne tudd azonnal teljesen leburstolni de ha tudod a mehanikat kivarod/kikerulod es utana ugyanaz a mese bumm a fejbe. Lasd Atziri uj boss. (Nekem is megvolt :C )
    Witchhunter elozo ligaban volt atdolgozva, ha jol remlik eleg jol tejesitett. PF most a FOMO ha gondolod lesd meg mikent rakta ki Fubgun a buildjet , en ugy gondolom tanulni mindig lehet, nem kell utanozzad de adhat otleteket ha meglesed, vagy akar a masoket. A jatek elmeleti resze hatalmas, az is mukodik amit irtal hogy sajat borodon, nekem sajna ez nem megy, amikor en elindultam valamerre utana mindig kiderult hogy valaki ezt sokkal elegansabban es foleg hatekonyabban mar megcsinalta.
    A 4-5k ES-rol annyit hogy a werewolf oracle 1-2k! ES melett bedaral mindent is az egesz kepernyon, Moxsy buildje , rohadtul tetszett csak nem tudtam felgearelni, de ezt mar irtam. Lehet neked is csak 1-2 item hianyzik a 4-5k ES melle, az en plant oracle karimnal 4,2k van, T15 megy vidaman 4 affixes rare mappokon.

Új hozzászólás Aktív témák