Hirdetés
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Tulajdonkeppen de, annyira hogy ez rosz vicc a poe1 utan. Pontosan igy van, old meg mielott barmit is tud csinalni, megnezed pl Alkaizert es azt latod hogy masodpercek alatt parolog a boss, ezert is tettek be immuntias fazisokat hogy ne tudd azonnal teljesen leburstolni de ha tudod a mehanikat kivarod/kikerulod es utana ugyanaz a mese bumm a fejbe. Lasd Atziri uj boss. (Nekem is megvolt
)
Witchhunter elozo ligaban volt atdolgozva, ha jol remlik eleg jol tejesitett. PF most a FOMO ha gondolod lesd meg mikent rakta ki Fubgun a buildjet , en ugy gondolom tanulni mindig lehet, nem kell utanozzad de adhat otleteket ha meglesed, vagy akar a masoket. A jatek elmeleti resze hatalmas, az is mukodik amit irtal hogy sajat borodon, nekem sajna ez nem megy, amikor en elindultam valamerre utana mindig kiderult hogy valaki ezt sokkal elegansabban es foleg hatekonyabban mar megcsinalta.
A 4-5k ES-rol annyit hogy a werewolf oracle 1-2k! ES melett bedaral mindent is az egesz kepernyon, Moxsy buildje , rohadtul tetszett csak nem tudtam felgearelni, de ezt mar irtam. Lehet neked is csak 1-2 item hianyzik a 4-5k ES melle, az en plant oracle karimnal 4,2k van, T15 megy vidaman 4 affixes rare mappokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)