Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
Aktív témák
-
salazol
őstag
Saját tapasztalataim:
15 évig irogattam Pascalban ''struktúrált'' programokat. A mai programozói szemlélet megköveteli az objektumorientált látásmódot, ez az, ami nagy nehézséget jelent még mindíg számomra, annyira belém rögzült a struktúrált programozás. Ezért szerintem aki ma kezdi, kezdje inkább Java-ban, az inkább kényszeríti rá arra, hogy eleve objektumorientált szemlélet rögzüljön benne.
Ha a szemlélet megvan, akkor bármilyen nyelvre adaptálhatja tudását nagyon rövid idő alatt.
Amúgy jelenleg Delphiben irogatok kisebb dolgokat, nagyon alapszinten ismerem a C-t, és a Java-t, most kezdtem megismerni a php-t ([L]http://sala.dyndns.org[/L]).
A másik oldal:
Fiatalabb, objetumorientált szemléletű barátaim nem tudnak egy néhány soros assembly programot sem megírni, annyira nem áll rá az agyuk. Pedig ezt sem lehet még nélkülözni, amikor egy PIC-re úgy kell fejleszteni, hogy 128 byte operatív memória van benne és 2 kbyte programterület.
Ez csak egy vélemény, a többiekét is tiszteletben tartom.
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Linux Mint
- Sorozatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest