- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- iPhone topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
salazol
őstag
Saját tapasztalataim:
15 évig irogattam Pascalban ''struktúrált'' programokat. A mai programozói szemlélet megköveteli az objektumorientált látásmódot, ez az, ami nagy nehézséget jelent még mindíg számomra, annyira belém rögzült a struktúrált programozás. Ezért szerintem aki ma kezdi, kezdje inkább Java-ban, az inkább kényszeríti rá arra, hogy eleve objektumorientált szemlélet rögzüljön benne.
Ha a szemlélet megvan, akkor bármilyen nyelvre adaptálhatja tudását nagyon rövid idő alatt.
Amúgy jelenleg Delphiben irogatok kisebb dolgokat, nagyon alapszinten ismerem a C-t, és a Java-t, most kezdtem megismerni a php-t ([L]http://sala.dyndns.org[/L]).
A másik oldal:
Fiatalabb, objetumorientált szemléletű barátaim nem tudnak egy néhány soros assembly programot sem megírni, annyira nem áll rá az agyuk. Pedig ezt sem lehet még nélkülözni, amikor egy PIC-re úgy kell fejleszteni, hogy 128 byte operatív memória van benne és 2 kbyte programterület.
Ez csak egy vélemény, a többiekét is tiszteletben tartom.
Aktív témák
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest