- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
Kerni62 #5349 üzenetére
Sem a ds630 sem a dx710 nem az igazi. Mind a kettot probaltam. 750 alatt nem igazan meggyőző egyik sem sajnos. A ds630 egy kozepkategoria közepe alja. A 710 a közepe de a bezekintesi szöge nem igazan jo illetve a kristálytiszta keptol felevnyi távolságra van sajnos. Fátyolos a kepe illetve fakó a szine. Cx750 mellett neztem es hulye voltam hogy nem azt hoztam el. Két lepcsofokkal felette van.
Azota is próbálok vadászni egy épkézláb Pana tvt.
Ha van cash nézz egy fullhds 55os lg oledet a regebbiek közül ha találsz. Na az jobb ezeknel
-
G_P
tag
válasz
Kerni62 #5349 üzenetére
Persze, az rosszabb. Akkor már inkább a DXU601.
Full hds Panában most, ami jó, az a DS630, de abból sajnos nincs 55"-os.
De én azt ajánlom, hogy nézd meg élőben is a DXU601-et, de szerintem lehet, hogy érdemesebb várni a '17-es modellekre, meg amíg kicsit olcsóbbak lesznek(augusztus-szeptember környéke).
-
G_P
tag
válasz
Kerni62 #5347 üzenetére
Ha a plazmának semmi baja, én egy DXU601-re nem cserélném le.
Szerintem ahonnan érdemes elkezdeni gondolkodni, az a DXM710/DX700(ugyanaz a kettő), abból létezik 58-as, az 310 körül mozog, de nagyságrendekkel jobb.
A Samsungnak a KU6000-rel van egy szinten a DXU601 kb., szóval eléggé alap készülék a 4K-sok közt.
Annál mondjuk valamivel jobb minőség, ha mindenképp szeretnél 55"-st, illetve szükséged van a 4K-ra, akkor megér ennyit, de ha kicsit tudsz többet rászánni, vagy ráér a vásárlás, akkor én megvárnám, míg az 58DXM710/DX700 ára kicsit lentebb megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest