- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassio1987
tag
válasz
Lamberd #5267 üzenetére
Ha otthoni módban van akkor nem állitja vissza normál képre, hanem minden bemenethez stb-hez külön be kell állítani a képet. Külön a hdmi 1-4-ig, külön a tv adást, külön a média lejátszó közbeni képet és külön ha média streamet fogad, azért mert nem mindenki ugyanazt használja mindenhová. De ha egy forrást egyszer beállítottál azt megjegyzi.
-
s1ru2
aktív tag
válasz
Lamberd #5267 üzenetére
Azt hiszem amikor a lejátszóban vagy az info vagy az options gombra nyomva nekem feldobja a rendezési lehetőségeket. Nem vagyok benne 100%-ig biztos, nekem is csak egyszer sikerült, de mivel nekem sikerült elérni hogy PC ről KODI-s szerveren keresztül mindent szépen lejátszik, nem állítgattam tovább.
-
Cassio1987
tag
válasz
Lamberd #5264 üzenetére
Szia. Nincs a tv véletlen bolti módba állítva? Nekem abban volt mikor hazahoztam és úgy akadozott a képe meg a színek se voltak az igaziak, de egy gyári beállítás után otthoni módba rakva már jó. Bolti módban ráadásul bármit állitasz be, pár percenként visszarakja az alap beállitásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest