- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilot
tag
Sziasztok!
Vettem egy DMR-ES10 jelű írót és elég furán viselkedik. Készítettem egy Panasonic kétoldalas RAM 3x-es lemezre időzített felvételt. Lejátszáskor viszont érdekes hibát produkált: a hatodik perc után elkezdett szaggatni, szétesett a kép, stb. A 40. perc táján azonban egyre jobb lett, a műsor vége felé meg tökéletes. Gondoltam a nagy vihar miatt..
Másnap ismét le akartam játszani a felvételt és nem volt hajlandó beolvasni a lemezt. Megfordítom, akkor meg látja, hogy a másik fele nincs megformázva.
Ez csak azért szar, mert így dobhatom ki a lemezt elvileg, mert másik lejátszó meg végképp nem fogja lejátszani lezáratlanul.
Korábban is volt egy érdekes dolog. Mikor megvettem minden CD lemezemet szépen lejátszotta, most meg egyet sem ismer föl. Azt sem amit korábban szépen lejátszott.
Mi lehet vele? Lehet, hogy a lejátszó része széjel van menve? Tényleg, ezeken külön vannak a felvételt készítő fejtől? Másnak is volt ilyen?
Másik gond. Mikor először bekapcsoltam szépen letöltötte a tv-ről a csatornakiosztást. Tegnap meg látom, hogy össze vannak keveredve. Na gondoltam, akkor megint letöltöm a tv-ről. Akkor viszont közölte, hogy erre nem alkalmas a TV-m!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hobby rádiós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest