Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilot
tag
Sziasztok!
Vettem egy DMR-ES10 jelű írót és elég furán viselkedik. Készítettem egy Panasonic kétoldalas RAM 3x-es lemezre időzített felvételt. Lejátszáskor viszont érdekes hibát produkált: a hatodik perc után elkezdett szaggatni, szétesett a kép, stb. A 40. perc táján azonban egyre jobb lett, a műsor vége felé meg tökéletes. Gondoltam a nagy vihar miatt..
Másnap ismét le akartam játszani a felvételt és nem volt hajlandó beolvasni a lemezt. Megfordítom, akkor meg látja, hogy a másik fele nincs megformázva.
Ez csak azért szar, mert így dobhatom ki a lemezt elvileg, mert másik lejátszó meg végképp nem fogja lejátszani lezáratlanul.
Korábban is volt egy érdekes dolog. Mikor megvettem minden CD lemezemet szépen lejátszotta, most meg egyet sem ismer föl. Azt sem amit korábban szépen lejátszott.
Mi lehet vele? Lehet, hogy a lejátszó része széjel van menve? Tényleg, ezeken külön vannak a felvételt készítő fejtől? Másnak is volt ilyen?
Másik gond. Mikor először bekapcsoltam szépen letöltötte a tv-ről a csatornakiosztást. Tegnap meg látom, hogy össze vannak keveredve. Na gondoltam, akkor megint letöltöm a tv-ről. Akkor viszont közölte, hogy erre nem alkalmas a TV-m!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- ÚJ! Razer Blade 17" RTX 3070 - i7 11800H - 16GB - 1TB - FHD 360hz - EU / BeszámítOK
- Rapoo V500 Alloy magyar mechanikus billentyűzet
- Eladó PC AMD Ryzen Threadripper 2990WX/ X399 Xtreme/ 128gb RAM
- Macbook Air M1 2020 A2337 (Több db)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest