Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3plica70
aktív tag
Egyik jó barátomnak köszönhetően, aki kölcsön adta hétvégére az accountját, volt alkalmam kipróbálni mielőtt megvettem. Nem tudhattam előre hogy lesz ingyenes próba lehetőség.

Köszi az útmutatót a csapat összeállításról, de sajnos kétlem hogy a játékosok figyelembe veszik a karakter választásnál hogy balanszban legyen a csapat. Azt a karaktert játsszák amit szeretnek. Én sem vagyok kivétel
Ezt a részt javíthatnák és hasonlóan Overwatchoz a csapat összeállításánál figyelmeztethetne hogy túl sok van valamelyik rankból/castból és esetleg hiányzik valamelyik.Alapvetően úgy alakult hogy én is inkább Damage karakterekkel játszok.
Bombking - kedvencem, ha jól célzol vele rendesen lehet vele sebezni, de ugráló, fedezéket használó karakterek ellen nem jó a lassú fegyver miatt
Cassie - jó sebzés, jól kell tudni célozni és közben mozgásban lenni
Ruckus - sztem igen jó a sebzése és a pajzs, viszont lövés közben nem lehet vele mozogni
Viktor - lehet vele apritani, de ritkán tudok vele játszani, elsőként nyúlják le
Drogoz - aki tudja kezelni a rakéták lassúságát és a repülés képességét sokat sebezhet vele
Barik - mostanában ez a kedvenc, kicsit lassú de a pajzsot és a telepíthető tornyokat ha jól alkalmazod sokat segitesz a csapaton
Sky - igen alattomos dolgokat tud művelni oldalról, hátulról meglepve az ellent
Ritkán még Androxus-t és Evie-t is megjátszom.
A Healer/Support karakterek más gondolkodás módot követelnek sztem, itt Grovert szeretem leginkább. Egy kialakult csapatban fontos tényezőként magaménak tudnám érezni ezt a karaktert is.Egy kérdés, mi az a gyenge ulti?

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt a részt javíthatnák és hasonlóan Overwatchoz a csapat összeállításánál figyelmeztethetne hogy túl sok van valamelyik rankból/castból és esetleg hiányzik valamelyik.