Hirdetés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Macrodroid
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
mikitot
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
ok, köszi
-
mikitot
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia,
köszi, beszélek a villanyszerelőmmel, remélem behúz eg kábelt, mert koax szinte mindenhová megy. Olvastam ezt a topicot, a flint-et, a milyen routert, stb..Nálam térerőben az N18 volt a legjobb idáig.
Te melyiket routereket ajánlanád? -
mikitot
csendes tag
Sziasztok,
még egy asus RT-N18U (freshtomato) szórja a netet a családi házunkban a földszinti dolgozóból, csak itt van ethernet kábel, 2*120m2, vasbeton födém, az emeletem egy Xiomi Usb stick segített be, de anélkül is volt net szinte mindenhol, igaz 60 mega a földszinten, 30 körül az emeleten, már vagy 15 éve. Most ideért a telekom optika, 1 giga
, kaptam egy Fast5670 V3 készüléket a nappaliba, mert itt a TV, szóval itt nincs kábelem, itt jön wifin 960-al, de az emeleten már nagyon gyenge a net 4-5 megával döcög. Van még egy asus AC57U és egy AsusN56U, mindkettő padavannal, ezek használtam az emeleten korábban, próbáltam a Fasthoz csatlakozni wifin, repeater vagy wds módban(suste openwrt cikke és trance89 #2658) de egyik sem működött 15 percnél tovább, se a Xiomi repeater sem, van még egy TP-Link C5 is. Gondolom ezeket kukáznom kellene és beújjítani két azonos routert és a Fast-ot passthroughba tenni?
Mi a tanácsotok, hogy az emeleten is legyen pár száz megám...
köszi -
mikitot
csendes tag
köszi
-
mikitot
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lightyear - befektetési app
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Orbitális tévedés a New Glenn harmadik útján
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- TCL LCD és LED TV-k
- KONZOL beárazás
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, kaptam egy Fast5670 V3 készüléket a nappaliba, mert itt a TV, szóval itt nincs kábelem, itt jön wifin 960-al, de az emeleten már nagyon gyenge a net 4-5 megával döcög. Van még egy asus AC57U és egy AsusN56U, mindkettő padavannal, ezek használtam az emeleten korábban, próbáltam a Fasthoz csatlakozni wifin, repeater vagy wds módban(suste openwrt cikke és trance89