Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attilav2
üzenetére
OpenWrt-t nem szeretem. Régebben még TP-LINK WR1043ND-n próbálgattam, de nagyon nem fogott meg. Még a LuCI előtt volt a WebIf vagy mi GUI rá, az egy szimpatikusabb felület volt, aztán később Gargoyle-t használtam egy ideig, de mindig hamar elegem lett belőle.
Igen, Tomato csak BroadCom alapú vasakra van, és bár nemrégen elkezdték az AX ágat fejleszteni, azzal se haladnak sehogy se, szerintem kb. reménytelen is, hogy valaha lesz belőle valami. Jelenleg úgy áll a project, hogy az ASUS GUI alatt fut, amibe betettek 4-5 spec opciót a Tomato-ból, aztán itt ki is merült a fejlesztés. Már pedig amíg nincs rá Tomato GUI, addig semmit se ér az egész, ez ügyben viszont semmit sem tudnak ígérni a fejlesztők.
De nekem nem sürgős, a netem ugyanaz az 1000/300-as DIGI mint 4-5 évvel ezelőtt, és kétlem, hogy ebben is bármi változás lenne a közeli jövőben, szóval jól el leszek még pár évet a Xiaomi-val és a Padavan-nal. Bár nemrégen kezdett már instabil lenni, hetente, tíz naponta spontán reboot-olt, de aztán rendeltem hozzá AliExpress-ről egy 12V 3A-s tápot, azóta, hogy azt megkapta, 72 napja szépen megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- LG LCD és LED TV-k
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Revolut
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest