Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pengonorbert

tag

válasz Stapet #73 üzenetére

Np :D a password inputot már nem is tudom biztosra, tényleg végig mentem az összes beállításon, megnéztem minden menüpontot és elég sok mindent állítgattam nekem megfelelően. Próbáld meg itt: Settings -> Privacy protection -> legfelül a taboknál válts át Protection-re -> majd alul a csempe szerű menüknél valamelyi: Secure input vagy Secure keyboard
    Én Giztop-ról rendeltem a 8/256-osat 460usd-ért. Ahogy utánaolvastam a webshopnak általánosságban dícsérték, megbízhatónak titulálták. Pl amerikai youtube csatorna tesztek nagy része is onnan kapta az eszközt. Talán hétfő reggel (vagy kedd?) rendeltem meg valahogy, és pénteken már hozta a futár. Besz@rás :D Eddig nagyon tetszik, semmi gondom nincs vele, teszteltem játékokkal is bőven (egyik szempont volt), minden is fut rajta ultra/maxos beállításokkal, legmagasabb frame rate cap-el, miközben nem tűnt fel különösebb melegedés egyik alatt sem. Szóval összeségében szerintem jó vétel volt, szerintem meg leszünk egymással sok évig. (Első tabletem btw)

Kiegészítőkből a ceruza meg a keyboard nem foglalkoztat, sokat gépelni nem tervezek vele (max ennyit mint most ez a hsz). A ceruza meg elvileg jobb lett, de továbbra is csak consumer felhasználásra, hobbi jegyzetelésre, firkálásra. Viszont néztem ezzel kapcsolatban teszteket, azért pár jegyzet alkalmazásnál, vagy rajzprogramnál tud csúnya dolgokat művelni ami kizárja hogy valaki komolyabb igényekkel ezen alkosson.
    Ami viszont nagyon bejött, az az original tok (protective case vagy mi). Ahogy fentebb említette az egyik kollega, valóban érezhető az összsúly a tokkal együtt, viszont nagyon prémium feeling meg anyaghasználat, és vékony marad az eszköz! Az viszont nagyon fontos hogy a tablet széleit egy eséstől nem fogja megvédeni, mert csak mágnesesen cuppan rá a tokra. És ezt szeretem a legjobban. Táskába cipelve néha vagy hurcolászva bőven véd, de igazából nekem arra kell hogy ha lerakom asztalra, kőre stb akkor a tok védi. Viszont amint a kezembe veszem a gépet, egy mozdulattal kiszedem a tokból, és nem a flipflop rossz tokot kell fogdosnom meg szenvednem hova hajtsam a fedelét, hanem ismét a gép van a kezemben magában.

Új hozzászólás Aktív témák