- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Tapasztalatotokra vagyok kíváncsi:
Majd 3 hete feladtam egy csomagot (nemzetközi lett volna Csehországba), a feladás tényét még látom a követési számban, de azóta semmi (a dobozra rá volt írva a címzett neve és telefonszáma), de más már nincs a követési számban, mintha ki se vették volna az automatából (bár nem tudom, hogy ez látszik-e egyáltalán).
Az ügyfélszolgálat azzal rázott le egyelőre, hogy se a címke nélküli csomag között, se a raktárukban nem található. Meg hogy indítsak kártérítést.
De ráadásul a másik gondom, hogy olyan termék volt benne (2 db új, ritka 2008as Coca-cola pohár), aminek még az értékét se nagyon tudom megállapítani.
Ahogy láttam alapból 70eFt-ra van biztosítva a csomag, ilyenkor írjam a maxot vagy mi van?
Egyelőre írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy az adott automatánál van kamera, meg mondom a kollégát aki kivette nem lehet megkérdezni?Nem tudom, hogy tudhat így szőrén szálán eltűnni egy csomag

Köszi,
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest