- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Tapasztalatotokra vagyok kíváncsi:
Majd 3 hete feladtam egy csomagot (nemzetközi lett volna Csehországba), a feladás tényét még látom a követési számban, de azóta semmi (a dobozra rá volt írva a címzett neve és telefonszáma), de más már nincs a követési számban, mintha ki se vették volna az automatából (bár nem tudom, hogy ez látszik-e egyáltalán).
Az ügyfélszolgálat azzal rázott le egyelőre, hogy se a címke nélküli csomag között, se a raktárukban nem található. Meg hogy indítsak kártérítést.
De ráadásul a másik gondom, hogy olyan termék volt benne (2 db új, ritka 2008as Coca-cola pohár), aminek még az értékét se nagyon tudom megállapítani.
Ahogy láttam alapból 70eFt-ra van biztosítva a csomag, ilyenkor írjam a maxot vagy mi van?
Egyelőre írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy az adott automatánál van kamera, meg mondom a kollégát aki kivette nem lehet megkérdezni?Nem tudom, hogy tudhat így szőrén szálán eltűnni egy csomag

Köszi,
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest