Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXodia
aktív tag
Hi all!
Próbálom kideríteni, hogy mekkora fsb-t bír a cpu-m (3.20E C0 stepping) feszemelés nélkül, viszont ramom csak ddr400-as van.
fsb233 visszaosztva 5:4-el valami olyasmivel szállt el win belépés közepedte, hogy a következő művelet nem hajtható végre a memóriaterületen read és ilyen hexadecimális érték.
akkor most a ram nem bírta (vissza osztva) vagy a cpu?
hogyan tudnám megállapítani a cpu-m max fsb-jét alapfeszen ddr400-as memória mellett?
-
-
eXodia
aktív tag
Hi All!
Van egy ilyen procim: [link].
Szeretném megoldani, hogy 5:4-re visszaosztva mennjen 3.5 GHz-en (nincsenek jó ramjaim). A szorzót visszaállítottam 14-re, az FSB 250, a windows a programok betöltése közben kifagy. Gondolom feszemelés kellene neki. Mit jelent az adatainál, hogy Core Voltage: 1.25V-1.525V? Ezeken az értékeken belül lehet nyugodtan állítani a feszt?
Jelenleg cpuz szerint 1.34V-on megy.
[Szerkesztve] -
eXodia
aktív tag
-
eXodia
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült jó áron hozzájutnom a jelenlegi videókártyámhoz, viszont van még benne kihasználatlan erő. Jelenleg 2.80 NW-om van. Kinéztem egy 3.20E Prescottot, de C0 steppinges.
A hűtőm Zalmi 7000A Cu.
Mennyiért érné meg ez a 3.2-es? Egyáltalán megéri-e váltani?
A 2.80-an nem ment 3.26 fölé vissza osztott rammal sem (viszont ezt vitte visszaosztás nélkül).
Ha húzni szeretném 3.2, akkor mit várhatok tőle? Mennyivel rosszabb az ha vissza van osztva a memória (olvatam több hsz-t meg az 1-t is de nem deült ki számomra)?
thx!
-
eXodia
aktív tag
Hi all!
van egy 2.8NW procim és hozzá DDR400-as ramom. jelenleg 200@233 ill. 2.8@3.26-on fut. ha tovább emelek az fsb-n akkor már nem indul el a gép. kérdésem: a proci vagy a ram miatt?
nem csipog semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az adataimnál lévő cfg valós 

, még gondolkodom a ram dolgon, de egyenlőre még marad a 400-as