Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weetjoue
csendes tag
Én nem találtam OCGuru menüpontot se uGuru utility-t...
Az F8 akárhol megnyomom a BIOS rendszerben az a Best performance settings és beállítja azt.De tuning sajnos ettől nekem nincs.Dehát ez van, ez a lap nem erre van kitalálva.
Kösz a segítséget, de szerintem a lapban lévő feszültségemelés is csak néphülyítés úgyhogy mindegy.
-
Weetjoue
csendes tag
Nem volt, de nem is nagyon látom értelmét mert az abit honlapján a bios-frissítéstől azt írja hogy támogat vmilyen celeront meg vista kompatibilitás, de hogy bármilyen tuninglehetőséget engedne az új verzió nem írja.
Tuningprogit nem adtak.
Biosban freki és szorzó szürke csak bámulni lehet, tehát nem tudok autoról manualra állni.
Azért kösz, hogy utánanéztél.
-
Weetjoue
csendes tag
Kösz a választ de én igazából új proci vételét majd csak karácsonykor tervezem és addig szerettem volna ebből kihajtani amit lehet.Alt F1-et néztem, semmi...
A fura az hogy frekit vagy szorzót nem lehet állítani viszont a feszültségeket igen. Csak nem műkődik...A cpu-z utána továbbra is az eredeti magfeszültséget jelzi ki.
1magos procik 4eva

-
Weetjoue
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Abit IL-9 Pro lapom és egy P4 Cedar Mill 3GHz-es professzorom. Most így 2009-re elég elavultnak számít így gondoltam húzom egy kicsit alaphűtéssel. De a BIOS-omban csak feszültséget lehet állítani a frekit nem. Visszaolvastam a hsz-eket és le is töltöttem a setFSB nevű progit és sikerült is eljutni 3,3GHz-ig a 200MHz-es FSB-t 220-ra emelve normal Vcore-ral.Futtattam 1 órát a Prime95-öt addig stabil volt , ezért próbáltam feljebb menni -> lefagyott.próbáltam a biosban emelni a Vcore-t de az everest és a cpu-z szerint a Vcore maradt 1.280V.
A feszültség miatt nem tudok tovább emelni vagy valami korlátoz vagy ennyit tud a proci?
vagy n00b vok?
Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Interactive Brokers társalgó
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest