Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
idg104
tag
Hát a gépemben van egy P4 3.0GHz-es proci, 2*1GB 800MHz-es Kingmax RAM meg egy Gigabyte GeForce 8500 GT 512MB-os videókari, és alig van pár régebbi játék amit visz normálisan maximális kidolgozottsággal, az újabbak pedig eléggé gyengén mennek alacsonyabb kidolgozottság mellett is! Na mindegy, köszi a választ!

-
idg104
tag
Sziasztok! Lehet hogy nem ide tartozik, de azért megkérdezném, hogy a Hyper Threading-et ki lehet kapcsolni a BIOS-ban? Vagy ha nem a BIOS-ban, akkor hol lehet? Mert nekem is P4 3.0 GHz-es a procim, csak az a gond, hogy a játékok eléggé szarul mennek a gépemen, és csakis ez lehet a probléma! Előre is thx a választ!

-
idg104
tag
Sziasztok!
Most nem tuningról szeretnék kérdezni, hanem arról, hogy miért nézi minden az én Intel Pentium 4 3.0 GHz-es processzoromat duplamagosnak??? Mutatok pár képet! Ezeket írja az EVEREST Ultimate Edition:
[link]
[link]És a systemrequirementslab.com-on is amikor megnézem, hogy hogy futna a gépemen egy játék, ezt írja:
[link]És amin felakadt a szemem (az egyik tesztelésénél):
[link]Valaki pls. megmagyarázná nekem ezeket??? Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest