Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
220:176 5:4 esetén...az tízzel több.
Kérdés a többiekhez:
227 FSB-nél (3.4 GHz) elindítottam 2 prime95-öt, a gép lefagyott. Gondoltam biztos a RAM miatt, ugyanis itt már 182 MHz volt a 166-hoz képest. Átállítottam 3:2-re, 151 volt, de így is fagyott.
Második gyanúm volt hogy nem kap elég feszültséget, tettem rá egy egységnyit, így 1.55V lett, de így is fagyott.
220 FSB-n jól ment a tesztlegalábbis 4000 mittudoménmin (az első szám amit kiír a prime95).
Mit tegyek? Mit állítsak? Vagy lehetséges, hogy ennyit bírna? Azt kétlem a példák alapján...az everest is azt írja hogy elvileg 4GHzig mehet (persze tudatában vagyok hogy ez csak egy szám).
Várom a segítségeket,
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Wuthering Waves
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest