- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace_ventura
tag
válasz
robyeger
üzenetére
Köszi, megvan a proci, és alapfeszen (1.3875V) 255 FSB-vel 4,5 órán át is bírta a Prime95-öt [link], szóval a teljesítményével nagyon meg vagyok elégedve.
Viszont a hőmérsékletével már nem annyira, mert 3.83 GHz-en 100%-on terhelve 72-74 fokos volt (ezt már orvosoltam, lásd alább), ami az előző 2.8 GHz-es Northwood-omhoz képest kb. 10 fokkal több, pedig a G1-ről azt olvasni, hogy a régebbi Prescott-okhoz képest kevésbé melegszik. Szétkaptam az egész gépet, újra pasztáztam a procit, és a házban az elülső Antec TriCool venti fordulatszámát felvettem közepesre, így már az 1 GHz-el lassabban üzemelő Northwood hőmérsékletét hozza terhelve. [link]
Sajnos azonban terheletlenül még mindig 54 Celsius fokos. Ez vajon miért nem ment le szintén?
Kiegészítő info: a procin a konfigomban olvasható 5 hőcsöves Thermalright XP-120 hűtő van, amin egy Papst 4412 FGL csücsül, tehát nem gyári hűtéssel próbálom a tuningot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest