Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz
frame>24
üzenetére
Nem hiszem, a G1-es az télleg jó, meg azért az E0-ás sem rossz...
De 2-3 fok csak azért elgondolkodtató, bár attól függ mennyi feszt adsz neki főleg 4G felett. Ha csak minimálisan emeltél (semmit), akkor korrekt érték.
Az enyém se ment 50 fölé igaz, nem gyári hűtő van rajta. -
RealJackal
csendes tag
válasz
frame>24
üzenetére
Jo kerdes, en ugyanezt tapasztalom (csak nalami ilyen 40-42 fok korul ingadozik, +1130 MHZ t huztam a 3GHZ hoz
) Nem ertem en sem, szerintem is tul szep. A gond csak az, hogy az alaplapom sem melegszik, megfogtam kezzel a chipset bordat meg a prociet is, es nem forroak, raadasul nem egy befagyott ertekrol van szo, hanem egy kicsit ingadozik. Ha visszaveszem a frekit 3GHZ ra, akkor meg hul tenyleg 2-3 fokot. Ilyen jok a Prescottok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Nem ertem en sem, szerintem is tul szep. A gond csak az, hogy az alaplapom sem melegszik, megfogtam kezzel a chipset bordat meg a prociet is, es nem forroak, raadasul nem egy befagyott ertekrol van szo, hanem egy kicsit ingadozik. Ha visszaveszem a frekit 3GHZ ra, akkor meg hul tenyleg 2-3 fokot. Ilyen jok a Prescottok?