Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chello
tag
pl. ez is fura bár ez még nem lap.
"4,5 nem elég?
Én ha felrakom a 3 gigásomat 3,1-re már hibákat produkál... Bár nekem S478 Prescott-om van"Viszont a 2.66-os története az lap lesz, mert amennyire emlékszem nem indul el semi, ha a lap az adott magot nem támogatja.
Meg általában nem egy overlock szemszögü ez a topic
Hanem olyan bekérdezős fajta. Nekem mégis tetszik, hogy egyáltalán van.
Én pl. a retro overclockereket bírom nagyon. Akkoriban még nem sok tuningra kihegyezett lap volt.
Meg ott volt az a link igazából fogadni mernék rá, hogy elsütötte az egyik magot azért került kizárásra, de nem vagyok látnok úgyhogy nem tudhatom mik voltak ezek.
A HT-t meg van vmi szoftveres hiba ami húzza. Nem tisztán emlékszem, de van vmi bővítmény asszem az egyik böngészőhöz ami fullrahúzza és van hozzá patch is ami ezt javolja.
Nekem anno amikor erre rákerestem nem 90% fölötti volt a bajom és megoldódva emlékszem egészen más valami miatt tolongott 70% fölé.
Egyébként itt egy tök érdekes info lehet hülyén hangzik, de sokkal zajosabb a proci HT-vel mint anélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én ha felrakom a 3 gigásomat 3,1-re már hibákat produkál... Bár nekem S478 Prescott-om van"
Hanem olyan bekérdezős fajta. Nekem mégis tetszik, hogy egyáltalán van.