Hirdetés
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Nem értem hogy hogyan kaphattál ilyen eredményeket...:U
Most néztem meg teljes terhelés alatt a procim..
5 percig 100% ig leterheltem a procit, és 55-60 C fok között váltakozott a hőmérséklete.. Pedig egy AeroCool Hercules réz hűtő(van vagy fél kiló:) ) van rajta, és 3 rendszerhűtő a házban, 1 pont a proci előtt.. igaz a szobában van vagy 26 C fok, szeretjük a meleget..:DD :DD -
most már csak azt szeretném tudni, hogy mennyi lehet a max hőmérséglete a procinak.. most alap szinten 41-42 C fok, kiváncsi vagyok terhelés alatt meddig megy fel...:)
-
-
Remélem nem baj hogy új témát nyitottam, de nem nagyon találtam topic-ot amelyben ilyen proci tuningjáról lenne szó..
Szóval, szerintetek meddig lehet felhúzni a procit??:))
Na jó, konkrét kérdésem a következő:
eddig 2860 mhz/440fsb re húztam fel feszültség emelés nélkül működött stabilan, de véleményem szerint ez egy elég jól tuningolható darab, és jó lenne többet kihozni belőle..
most megemeltem az fsb t 115 mhz re, eredmény 3003ghz /460fsb és abit bh7 alaplapban feszültségemelés +5%.. így a proci 1.55 - 1.57 voltot kap... na ezt nem tudom hogy ez nem sok-e ez az érték.. mert eddig 1.45 - 1.47 v volt..
na ezt jól megfogalmaztam, de remélem érthető volt:DD
Aktív témák
- Samsung A17 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest