- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Aktív témák
-
aXXon
őstag
ez kicsit vicces, mert ezen az alapon az enyem lenne, mert legeloszor (priviben) en ajanlottam erte 32ezret
nem kell haborogni, SZINTE mindenki annak adna, aki tobbet ad erte. rad igert azt jol van. grat neki, ha neki megeri a 35k-t, az ove. piacgazdasag, mar az osember is igy csinalta
-
sanzik
senior tag
Nem adtam el neked,mert az eladás akkor történik meg mikor itt vagy a pénzzel a kezedben és kifizeted.
Kaptál egy igéretet,hogy a tied ha eljössz érte.
Ezt most megváltoztattam,mert kaptam egy jobb ajánlatot. Nehiszem,hogy olyan nagy kár ért volna most ezzel.
És ha idézgetsz akkor azt a részt elfelejtetted beidézni mikor azt írtam,hogy monginak ''elővásárlási joga'' volt mivel már lecsuszott igy egy konfigomról és még akkor megbeszéltük,hogy ha van valami akkor neki szóljak elöbb. Tegnap küldtem neki privit erről de csak most válaszolt.
Tőled meg elnézést kértem és mondtam hogy valóban nem korrekt,de ha nem veled szúrok ki, akkor sajnos megint mongival. Őt ismerem,már vásároltam tőle és jó kapcsolatunk ezen a téren,téged pedig nem ismerlek. Ha választanom kell akkor inkább monginak adnám el. Gondolom ehez meg meg van a jogom,hogy eldöntsem.
Elhiszem,hogy rosszul esik és ezért elnézést is kértem tőled...
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged