Keresés

Aktív témák

• aXXon

őstag

válasz DrLEEi #18 üzenetére

ez kicsit vicces, mert ezen az alapon az enyem lenne, mert legeloszor (priviben) en ajanlottam erte 32ezret :)) nem kell haborogni, SZINTE mindenki annak adna, aki tobbet ad erte. rad igert azt jol van. grat neki, ha neki megeri a 35k-t, az ove. piacgazdasag, mar az osember is igy csinalta :DD

• sanzik

senior tag

válasz DrLEEi #18 üzenetére

Nem adtam el neked,mert az eladás akkor történik meg mikor itt vagy a pénzzel a kezedben és kifizeted.
    Kaptál egy igéretet,hogy a tied ha eljössz érte.
    Ezt most megváltoztattam,mert kaptam egy jobb ajánlatot. Nehiszem,hogy olyan nagy kár ért volna most ezzel.

És ha idézgetsz akkor azt a részt elfelejtetted beidézni mikor azt írtam,hogy monginak ''elővásárlási joga'' volt mivel már lecsuszott igy egy konfigomról és még akkor megbeszéltük,hogy ha van valami akkor neki szóljak elöbb. Tegnap küldtem neki privit erről de csak most válaszolt.
    Tőled meg elnézést kértem és mondtam hogy valóban nem korrekt,de ha nem veled szúrok ki, akkor sajnos megint mongival. Őt ismerem,már vásároltam tőle és jó kapcsolatunk ezen a téren,téged pedig nem ismerlek. Ha választanom kell akkor inkább monginak adnám el. Gondolom ehez meg meg van a jogom,hogy eldöntsem.
    Elhiszem,hogy rosszul esik és ezért elnézést is kértem tőled...

Aktív témák