Keresés

Aktív témák

• aer

tag

válasz oduszeusz #37 üzenetére

1. Először is nézd meg, mennyi pénzed van.
    2. Utána azt, hogy mire szeretnéd használni.
    3. Előbb válassz csipkészletet.
    4. Döntsd el milyen ficsőröket használnál.
    5. Nézd meg, hogy a különböző gyártók milyen lapjai felelnek meg eddig az elvárásaidnak.
    6. Keresd ki hol lehet a legtöbb garanciával a legolcsóbban kapni, Magyarországon.
    7. A kiválasztott lapokról nézd meg az összes topikot, és főleg a cikkeket itt a PH!-n.
    8. Nézde meg megint, hogy mennyi pénzed van.
    9. Egyéni szimpátia (nyák színe, gyártó neve és logója :)
    Itt (és általában mindenhol) mindenki a magáét mondja. Szerintem ha valakinek van egy kis esze, akkor végigmegy a pontokon. Ha már döntöttél a platformról, utána a nehezebb döntés szerintem a chipkészlet, és szubjektív elem a PH! tesztek (pláne a fórumok), de azt hiszem elég megbízhatóak, és a fórumon is vannak olyanok, akiknek a szavára lehet adni (és sajonos olyanok is, akik tapasztalat és/vagy tudás hiányában kibicelnek).
    Ami nálam dönt, az általában az 1es és a 8as pont :D éppen ezért vadászom általában az ár/teljesítmény győztesekre.
    Fontos szempont lehet egyeseknek a tuningolhatóság, fenti pontjaimban erre nem tértem ki. A tuningolásnál számomra a döntő kérdés az, hogy a mekkora árrést sikerül vele áthidalni, okozhat-e garanciavesztést (papíron persze mindegyik okozhat).
    Egyenlőre ennyi, remélem, ha későn is válaszoltam, talán segített.

• aer

tag

válasz gerlaip #35 üzenetére

Az Albatront 3 év garanciával nem nevezném noname-nek.
    Az ecs-re is jobb helyen két év garanciát adnak.
    Nem kötekedésből mondom. A ''fanklubbok'' helyett a garancia és a megbízhatóság beszél.

• aer

tag

válasz oduszeusz #28 üzenetére

A legutóbbi cikk, amiből ''lenyomozhatod'' az talán ez:
    [L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=256[/L]

A fenti processzorhoz én egy gyári intel alaplapot használok, int vga-val (845G), szerverként. Erre a feladatra azt kell hogy mondjam _tökéletes_. No igen, a ''pénz nem számít''.

Aktív témák