Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightvision1
tag
válasz
Alex91 #11980 üzenetére
Igen játszom,mindenesetre köszönöm...
Lenne még egy kérdésem ha nem a routerbe vezetem a hálozati kábelt hanem a gépbe,és csinálnék egy otthoni hálozatot ,egy olyat amin az első gép közvetlenül csatlakozik az internetre a másik pedig az első gépről csatlakozna.Akkor két külön IP lenne vagy sem? -
Nightvision1
tag
Sziasztok!
Az a problémám,hogy van egy Pirelli routerem és egy Asztali valamint egy laptop. Háló kábelt alkalmaztam,hogy legyen mindkettőbe internet,de egy és ugyanaz az Ip címünk.Csak bedugdostam a routerbe őket,mert nem egy csatlakozo van benne,és volt internet mind kettő gépen,csak egy az IP-k.Ezellen mit lehet tenni?
Választokat előre is köszönöm!
Üdv. -
Nightvision1
tag
Hali!
szeretnék megosztást csinálni az asztalimról a laptopra.Megcsináltam az Otthonit és nemlátják egymást.TCP/IP-t még nem állítottam át,mert nemtudom mire kell,ha valaki leirná nekem PM-ben vagy akár itt forumban nagyon megköszönönném.Én arra gyanakszom,lehet nem,de egy probát megér.
Előre is köszönöm,
Nightvision1 -
Nightvision1
tag
Hali!
szeretnék megosztást csinálni az asztalimról a laptopra.Megcsináltam az Otthonit és nemlátják egymást.TCP/IP-t még nem állítottam át,mert nemtudom mire kell,ha valaki leirná nekem PM-ben vagy akár itt forumban nagyon megköszönönném.Én arra gyanakszom,lehet nem,de egy probát megér.
Előre is köszönöm,
Nigt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest