Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boyfish
senior tag
Hi Cargo!
Első félévben szerintem kizárt, hogy bármilyen nem a saját sulijából származó ösztöndíjat kapjon, max. ha határon túli lenne de nem az.
Egyetlen lehetőség szerintem, hogy a saját sulijának nyújt be szociális támogatás kérelmet, nálunk ez a Károlin(KGRE) így megy, ez talán 10-15e ft is lehet bölcsész szakon, második félévtől meg gyúrhat egy jó átlagra és onnan is kaphat 5-20e ft közötti ösztöndíjat, ha több szakos és minden simán megy, de a sulijában biztos adnak felvilágosítást a támogatásokról, főleg a Hallgatói Önkormányzatot kell keresni, mi így csináljuk, remélem tudtam segíteni.
Most jutott eszembe, hogy az önkormányzattól lehet még kérni utazási támogatást, azt hiszem lakhatási támogatást, de csak ha albérletben költözik, emellett havi támogatást, de ahhoz kell lezárt félév, meg kell kérdezni az ő kerületi önkormányzatukat, ha BP-i. Ennyi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest