- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Nnnna. Eladtam egy C-64-et az uccsó 1541-emmel. 30 kilóért ment el, 25-ért vettem egy SD1541/II-t.
Közben beneveztem a nagymotor jogsira. Nekiálltam az elméletnek itthon, neten. Jelenleg 76%-on áll a mutató. Ennyi van elvégezve, ebből sikeresen le is vizsgáztam. Amolyan házi vizsga, de ez is az online felületen ment. Legalább 80%-ot kell teljesíteni. Minden modul végén modulzáró vizsga van. Itt asszem' két alkalommal volt 86%-os a tesztem, a többi esetben 96, illetve a leggyakoribb a 100% volt.
Lehet hogy átmennék tanulás nélkül is, de azért részben nem árt felfrissíteni az emlékeket, hiszen lassan 30 éves(!!! Baszki!) a jogsim, meg van jópár motorspecifikus dolog benne.Márciusban indul a tanfolyam, mármint a gyakorlat. Addigra gondolom meglesz az elméleti vizsgám.
Elkezdtem bukót vadászni, ami sokkal problémásabb, mint gondoltam. Rájöttem, hogy bazinagy fejem van, kész tortúra bukót venni. Kesztyűt már vettem, az pont jó volt, amit felpróbáltam.Közben megálmodtam azt is, hogy milyen gépsárkányt vennék: Honda XL1000V, Varadero
Ehhez még le kell húznom egy, de inkább 2 hónapot a németeknél. Erre viszont egyáltalán nem vágyok. És ezt még a családnak is elő kell adni... :/
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Motoros topic
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest