Hirdetés

Aktív témák

• Zolaash

senior tag

válasz Zolaash #102 üzenetére

Pityura felkerültek az új gumik. Le lett cserélve a váltóolaj, fékolaj, motorolaj, és a szűrők.
    Került bele gumiszőnyeg, és csomagtértálca. A kapitányi ülésnél a gumiszőnyeg rögzítése el volt pusztulva, így rendeltem hozzá cuccokat aliról, most már hibátlan. A két első ajtófogantyún lévő felbubisodott és kifakadt alufóliaborítástól megszabadultam. Leszedegettem, megcsiszoltam, zsír és pormentesítés után lefestettem ezüstszínűre. Két réteg festék után kapott két réteg lakkot is. Ugyanez igaz a pohártartóra.
    Kellett vennem akkut bele, mert a kimérés 57%-ot mutatott, állandóan tölteni kellett. Exide premium lett, remélem jól fog múzerolni. Még a gázpedál problémát kell orvosolni, mert indultam már csikorgó kerekekkel, és fulladtam is le vele, ahogy a pöázzsal soha. El van pusztulva benne a potméter, diagon volt az is. Fordéknál szeretnek több alkatrészt egybeépítve drágán adni mindent, de ha ugyanezt megtalálom pl. peugeot alkatrészként, akkor töredék árból megkapom. Ehhez ki kell majd szedni.

A kiküldetés 6 hét volt, elég is volt egy időre, bár valószínűleg májusban 4 hét lesz még azért. Kell a pénz lóvéra.

A Lallert valószínűleg hamvasztották, és elvitte a nővére Győr környékére, úgy tudom ott élnek. Semmit sem hallottam a temetéséről. Nem jól van ez így. :(

Aktív témák