- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj az emberi testtel, hogy hajlamos pontosan követni mindazt, amit a tulajdonosa művel vele, a lehangolt lelki állapottól kezdve a rossz táplálkozáson át minden befolyásolja a működését.
Lehet, hogy csak több törődésre vágyik.
A sok bajt pedig nem kell további szorongást okozó tényezőként felfogni, ki kell vizsgáltatni őket, (van olyan tünet, amellyel együtt lehet élni) és szeretni kell a testet, mely csodás gyógyulásokra is képes, ha vidám a lélek, és minden tápanyagot megkapnak a sejtek a működésükhöz.
Ui.: Nekem is van számos bajom, de nem számolom őket. Ha valamelyik megerősödik, kezeltetem, és elmúlik. Ennyi. És élem az életem. Pl. a köszvényem már 3 hete nem dugta ki ocsmány gumóit a lábfejemen, pedig megyek, teszek-veszek, használom az izületeimet. Valamit sikerült megváltoztatnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest