Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Köszönöm a válaszokat, és Csabának is!

Írtam nekik röviden, de csak az email címről tudtam, mert ugye most én sem tudok belépni az Originbe/EA-ba. Közöltem, hogy egy tolvajjal van dolguk, nálam 4 játék van. Azt is közöltem, hogy azért szakadt meg a kapcsolat, mert nálunk fel lett függesztve a fiók 24 órára. Azt is közöltem, hogy akár el is kaphatnák.
Mondjuk mostanra eléggé felforrt az agyvizem, nem tudom, hol van az EA hazai központja, de szerintem teszek náluk egy látogatást a játékokkal a kezemben. Helyben utánajárhatnak mindennek, és vissza is adhatják az árukat. Mert már ez jön, és nem érdekel semmilyen apró betűs rész, maximum lesz belőle szép újságcikk, meg tévé riport...
Aztán amelyik megy Steam-ről, azt megveszem, a többit meg leszedem, és nem leszek ideges.Szánalom az egész, elcseszik a szabadidőmet...
A fiam is kellően el van keseredve, és most azt hallgatom, hogy mennyivel jobb lett volna torrentről leszedni ezeket, minek költötte el rá a spórolt pénzét...
Tessék...
Ma már nem tudom hívni a hazai supportot, már nem veszik fel, pedig este 9-ig vannak az automata szerint.
Holnap reggel 9-kor megindulok, egy rakás telefonszámlát képeztek már nekem, és nem tudom hol a vége...Fotókat meg nem küldök, mert ki tudja, hogy kinek küldöm??? Most már semmiben sem vagyok biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- 1. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest