Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Mi a baja az Origin-nek:
- A Battlefield 3 Beta-t nem lehet belőle eltüntetni.
- A mentéseket viszont sikeresen eltüntet! Az eddigi Battlefield 3 mentéseim egy pillanat alatt eltűntek. Huss... Felhő mi? Az bakker!
- A majdnem 4GB-os Battelfield 3 frissítést képtelen volt leszedni, a sokadik újrapróbálkozás után meguntam, és leszedtem torrentről.
- Hibásan tölt le, sokszor elkezdi újra letölteni a játékot, vagy visszaugrik 99%-ról 75%-ra.
- Túltölt, 100%-os letöltés után még töltöget, és ilyen DiP_staged fájlokat hoz létre.
- Csak a Battlefiled 3-nál van olyan a játékok listájában hogy "Telepítés kijavítása" a többi játéknál miért nincs?
- 9 játékom van regisztrálva a programban, még sosem volt olyan hogy mindet le tudtam volna tölteni és fel is tudtam volna installálni. Egyszerűen képtelenség!
- A legdurvábbat pár perce csinálta, letörölte a teljes Battlefiled 3-at, frissítéssel mindennel együtt. Elindítottam a játékot, nem indult, rányomtam arra hogy telepítés kijavítása, és elkezdte letölteni megint az egészet.Szóval Origin, én így NEM szeretlek!
Ez így nagyon gyenge! És nem akarom a Steam-hez hasonlítani, mert annak a nyomába sem ér, de ilyen hibákat semelyik másik kliensben nem tapasztaltam, se a GMG-s Kapszulában, se az Impulse-os szoftverben!
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest