- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolic
őstag
Végignéztem a changelog-ot egészen 11.00-ig, semmiféle hardveres gyorsítást nem említett, fura.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
bolic
őstag
válasz Predator2 #14356 üzenetére
Nem szabad elfelejteni hogy hardveres gyorsítást alkalmazik az új Opera, kihasználja a GPU (pl. mostani videókártyák) gyorsítást is. Hogy melyik procira van optimalizálva, azt eddig nem tudok róla.
Többieknek: Sok-sok havi opera kihagyás után visszatértem és nagyon jól sikerült a 11.50 verzió, a könyvjelző backupolása, visszaállítása tökéletesen működik, korábban nem. A korábbi Opera Portable 11.00-et használtam és bugzik mint az állat, érdekességképpen a Portable régóta nem fejlesztget 11.00 óta.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
válasz vv5204 #10831 üzenetére
Igen erre gondoltam! Tökéletes, habár nem tökéletes a mergélési folyamata, vagyis duplikáció esetén nem törli az egyiket, csak ugy duplázza mindet... Sebaj, végigtakarítottam a duplikációkat, mégegyszer köszönöm! A linkeden lévő többit majd meglesek hétvégén, érdekesnek tűnik a többi hordozható programok. Miért nincs ilyen "alapértelmezett" beállítási lehetőség a Portable-n?
-
-
bolic
őstag
Az opera:about szerint lementettem úgy ahogy az elérési utak szerint, de a kiberb*szott könyvjelzőket nem mentette le vagy régebbi könyvjelzőt adott vissza. Kezd elegem van a backupolási sz*rságokkal, csináljanak már valami az opera fejlesztők kényelmes backupolási lehetőséget egyetlenegy fájlban és nem pedig több fájlban, különböző könyvtárakban.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
válasz cousin333 #7957 üzenetére
Betűtípusoknál piros pontot kaptál! Tényleg ott vannak többségük a System betűfontok! Gondolkoztam, vajon mi volt az ideális alap betűfont, gondoltam az Arial lehetséges és tényleg jól tippeltem! Az is érdekes, hogy nincs beépítve a visszaállítási lehetőség, ha adódik a gond.
Köszönöm, most már operázok ezerrel nyugodt szívvel epedve.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Volt Vista64 frissítési hullám, ekkor az Opera ablakon lévő betűfont nagyrészben össze-vissza módosítva lett Systemre, hogy tudnám visszaállítani? Csak a magyar ékezetek eredeti marad. Főleg fejléc, linksáv és gyorshívó betűfonttal van gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Okos Otthon / Smart Home
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest