Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
na, majd csinálok egypárat, csak most egyrészt koszos szegény, meg még nincs lefestve a sárhányó, csak alapozóval, nem rég volt lakatolva...

le kell tehát mosni, festeni, majd a haverral kisuvickoljuk valami wax-szal ezekután, és lövök fotókat...
na, hajrá Opelosok, csak lassan, és alacsonyan közlekedjetek!
-
escie
őstag
beírnátok engem is, egy Kadett E 1.7D-vel?
vagy csak aktívabb fórumozók kerülhetnek oda?
inkább csak olvasom a topikot, de régebben írtam is... -
escie
őstag
na, bejelentkezek én is Opelosnak!
jómagam egy 1989-es Kadettet vezetek, 1.7-es dízel motorral. no turbo, no abs, no servo, no problem.
gyárilag 57 lóerő, szedán kiépítés. nem egy idegbeteg, öreguras típusú kocsi, de tud menni, ha kell, öt személlyel, teli csomagtartóval 120km/h körül. füstölés teljesen egészséges, kicsit jobban füstöl, mint egy új dízel, ha húzatom, akkor eléggé, ha nem akkor nem is látszik. nagyon jó állapotban van tehát, olajat nem eszik, teljesen tiszta gázolajfüst jön, ha jön.
a fogyasztása igen jó, meg minden más is, de a szokásos Kadettes dolgok ugye megvannak. a hátsó sárhányókat 3-4 évente rendbe kell tenni, a fék elég gyengus, a Wartburgban komolyabb volt, igaz ott nem volt rásegítés. és hajlamos tönkremenni(értsd, beszorul), de ha odafigyel az ember, idejében meg lehet javítani.
minden sarka volt már törve, de nagyjából egészben van a gép, gyönyörű metálkék, gyári kpzár, annak idején elegáns céges autó volt, második tulaj vagyunk.
a rugók eredetiek, szóval igencsak le van ülve, vagányul néz ki, de kéne már új bele. a kuplungot tavaly cserélték, bírta volna még a gyári, de ha már hozzá kellett nyúlni, kicseréltük inkább.
tavaly volt még adagoló felújítás, tulajdonképp feleslegesen, mert nem amiatt nem indult.(el volt szakadva egy ?testkábel?, és nem töltött csak egytizede árammal.
egy évbe tellt, mire felfedeztük, de a szerelők sem jöttek rá. emiatt még az indítót is felújítottuk feleslegesen.)
elég ritka modell, de a sors fintoraként a városban van még egy ugyanilyen, ugyanilyen színű. poénból mellé szoktam parkolni, vagy vele szembe...
tanulni is Opelon tanultam, egy gáz/benzin üzemű Astrán. szegény elég kehes gép volt, azt hiszem az oktatás, és a gáz miatt...
nem a legjobb kocsik ezek, de én igencsak szeretem őket, ha rajtam múlik, csak Opelom lesz, a továbbiakban is. van a családban még két másik, félig-meddig tudatosan alakult így. egy egyel régebbi Astra,
és egy facelift előtti új Vectra.
elég jó mindkettő, de a Vectrában vannak idióta megoldások, például a hiperintelliges szellőztető, fűtő, hűtő rendszere, a kevesebb több lett volna alapon. egyébként nagyszerű autó, ezt leszámítva.
van esetleg valaki, akinek ilyen rendszere van? hogyan él vele? meg tudta szokni?
no, hajrá Opelosok, balesetmentes közlekedést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Chrome
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- További aktív témák...
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)