Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Nekem 3 éve van jogsi azóta viszont az idő intervallumhoz képest borzalmas sok km "van bennem". A 3 -ból 2 évig télen nyári gumival mentem/ünk mert nem futotta másra. Hó is volt.. Túléltem, kocc nélkül. De nem jó, nem biztonságos. Túl kemény a nyári gumi, métereket tud számítani egy normális téli gumi szett egy jól belőtt fékkel ami életeket és milliókat menthet

Én már első télen (kb. 10 hónappal jogsi után
) kivittem a kis régi classic családi Astrát egy parkolóba "driftelni" ahóba/jégbe és úgy baxott jó móka, de ha ez az úton történne meg akkor lehet, hogy szívroham lenne (meg akkor is amikor a parkolóban kis padka benne volt de szerencsére semmi huh).
Én biztosan nem szeretnék téli, de legalábbis 4évszakos gumik nélkül télen közlekedni. És az a baj, hogy ha más nem így tesz akkor engem is veszélyeztet vele. Ahogy tixem írja, ő normálisan közlekedne és kevesebbszer lenen gond mint az állat bmw -és téligumis pirosonát200al emberkékkel. De sajnos van nem egy "nagyon tuning eggye golf húdefaxa gumi nem kell de nyomom neki mit veszthetek" ..
Új hozzászólás Aktív témák
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amin Te voltal, ez valami
) kivittem a kis régi classic családi Astrát egy parkolóba "driftelni" ahóba/jégbe és úgy baxott jó móka, de ha ez az úton történne meg akkor lehet, hogy szívroham lenne