Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus123
aktív tag
szóval nem mondtam hogy megtanulhatja a stílust, de sok mindent tanulhat belőle,pláne egy atom kezdő!
ugye értitek??? nem azt mondom hogy megtanulja,de sokat tanulhat....tudod,mint pl. amikor nyelvet tanulsz....értessz sok szót,de beszélgetni még nem tudsz egy idegennel,meg megsem érted mit mondd,csak néhány szavát.....
[Szerkesztve] -
Versus123
aktív tag
hát nem ilyen torkonütős gyakorlatok vannak...hanem pl. hogy hogy kell ütni...egyenest,horgot,felütést....hogy mozogjon közben a test,hogy legyen a láb,stb. Ezeket gyakorolhatod otthon is..(ugyanezek rúgásra is).Persze jó ha van valaki hozzáértő aki megmondja hogy most jól csinálod vagy sem,de hasznosak ezek a videók nagyon...
Pl. én küzdelmekből is rengeteget tanulok,látok technikákat élesben,és ezeket fel tudom én is használni....ezért már teljesen más szemmel nézek egy Pride/ufc/K1 meccset.Azokból is tudsz tanulni,hogy pl. hogy véd le egy ütéskombinációt,hogy támad,stb..... -
Versus123
aktív tag
sprayt,kést,viperát meg felejtsd el...csak a madaraknak van madárriogatásra....kés meg a legnagyobb baromság. Mit csinálsz vele? Leszúrod??? Vagy dulakodás közben ő szúr le vele??Vagy kórház vagy börtön lenne belőle....egyik sem vidám hely.
-
Versus123
aktív tag
válasz
Versus123
üzenetére
itt is van: Bővebben: link
itt meg a többi oktató dvd,szerintem rengeteget tudsz belőlük tanulni,főleg ha van egy edző partnered....Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Versus123
aktív tag
Otthoni tanuláshoz ajánlom Bas Rutten oktatófilmjeit. Nekem van 3,netről szedtem le. Egyik a karkulcsokat&fojtásokat taglalja,nagyon jó földharchoz. A másik egy komplett edző videó,kezdőknek,profiknak egyaránt,....videón bemutatja az alap rugásokat,ütéseket,hogy kell ezeket kivitelezni..nagyon jól magyaráz,sok gyakorlással tényleg rengeteget tanulhat belőle az ember. Vannak hozzá mp3-mak is,ahol ő magyaráz,ha pl. edzel valahol,akkor is tudd hallgatni(számokat mondd,annyit kell ütnöd/rúgnod a zsákra/levegőbe,vagy kombinációkat mondd...pl:left hook,right uppercut,right knee.) Nagyon jó tényleg. A 3. videó nagyon mókás de hasznos is: az utcai önvédelemről szól. pl. hs kocsmában neked esnek mire figyelj,hogy térj ki,hogy hasznosíthatod a berendezést,mi a leggyorsabb módja a gyerek lerendezésének,a helyes testtartás...talán ez a legjobb neked!!!
A videók címei: Bas Rutten:
Armbars&armlocks
MMA workout
Lethal street fighting
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest