Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• qltsar

veterán

válasz Grg #7 üzenetére

Vissza lehet elvileg térni 6.1-re. Ma fogom megpróbálni a rollbackket.
    Erre Galaxy S4 óta nem volt nálam precedens, de ez a One UI 7 valami katasztrófa a jelenlegi formájában.

Duplikált menük, ami közül van, ami nem működik sehogy sem - ugyanaz az érzésem van, mint, amikor 2013-ban felflasheltem egy PACman ROM-ot, ami össze volt kanalazva Paranoid Android, AOKP meg Cyanogenmod funkciókból, és ott voltak ilyen anomáliák, hogy duplikált funkciók voltak különböző menüpontokban...

Lebutított widgetek, elvett funkciók, bazári töltési animáció, iszonyat sok kihasználatlan terület a képernyő különböző elemei körül, néha a csoda nowbar média lejátszó helyett csak egy használhatatlan téglalap lesz - lejátszótól függetlenül -; akit bővebben érdekel a lista, itt gyűjtik: [link]

Amit ide nem írtak: gBoardot használok (de bármelyik másik billentyűzetre igaz ez), abban a pillanatban, hogy bármit másoltam a vágólapra szépen megy a Samsung keyboarrd clipboardjára, amiről a rendszer szépen küld egy popupot is...áááhhh... :W

A két pozitívum mellette:
    - Eye-candy - Animációk tényleg jobbak
    - Kamera alkalmazásban alul lehet váltogatni pár funkciót

Bár a secupatch-et sajnálom, meg, hogy szívni fogok de a két pozitívum nem ér meg nekem ennyit...

Ma frissített valaki S24U topicban, és állítólag nem tud belépni. Ha tényleg ez a hiba jött nála elő, akkor nem csak az Exynosos 24-eket érinti a hiba.

• püki

aktív tag

válasz Grg #7 üzenetére

Pénteken frissült az S24U-m, tegnap tettem fel az asszony S24+ -ra is. Remélem gyorsan jön valami bugfix, mert ha az elbaxódik, amíg élek hallgatom :D

Új hozzászólás Aktív témák