- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
undersance
tag
A Swype Keyboardot anno imádtam, a diktálás tök jól kezelte az írásjeleket is. Sőt, smileykat is lehetett neki diktálni. Sajnos már nem fejlesztik, és az aktuális telefonomra nem is lehet telepíteni, mert nem kompatibilis vele.
-
ferrari0819
tag
Siessenek nehogy lemaradjanak valamiről!
A tavasszal érkezett pl A55 5G meg watch 6 termékekre csak épp a biztonsági frissítést cseszik küldeni, az óra márciusi a telefon meg áprilisin áll! Sokáig Huawei telóm volt meg órám ott irigykedtem hogy bezzeg itt jön minden hónapban erre tessék. De ahogy olvasom a nemzetközi visszhangot elég nagy a felháborodás és nem kis pert akasztanak ez miatt a Samsung nyakába...
-
TODI1111
veterán
Direkt tesztelgettem most, felismeréssel nincs is baj, csak sokszor nem írja rögtön a szavakat, hanem egyben később és nem tudom hogy most működik-e vagy nem (ios-en instant írja a szöveget).
De ez a kisebbik probléma, engem is az írásjelek zavarnak jobban.
Legtöbbször nyilván nem akkor kell a diktálás, amikor amúgy is tudom nézni / nyomkodni a kijelzőt.
Az a vége hogy egyik eszközön rendszeresen használom, a másikon meg gyakorlatilag egyáltalán nem.Én már lemondtam róla, hogy androidon valaha is rendesen lehessen diktálni. Már ami az írásjeleket illeti.
-
janeszgol
félisten
Írásjeleket hogy lehet diktálással rakni? Ha kimondom, akkor leírja hogy "vessző".
Egyszerre használok androidot és ios-t, de ios-en jobban működik a diktálás, általában jobban eltalálja a szavakat és gyorsabban érzékeli.
Plusz tudja az írásjeleket, főleg e miatt nem szoktam a google félét használni.
Nekem leginkább menetközben praktikus.Ha diktálás, akkor iOS.
-
bigmasterg
addikt
Direkt tesztelgettem most, felismeréssel nincs is baj, csak sokszor nem írja rögtön a szavakat, hanem egyben később és nem tudom hogy most működik-e vagy nem (ios-en instant írja a szöveget).
De ez a kisebbik probléma, engem is az írásjelek zavarnak jobban.
Legtöbbször nyilván nem akkor kell a diktálás, amikor amúgy is tudom nézni / nyomkodni a kijelzőt.
Az a vége hogy egyik eszközön rendszeresen használom, a másikon meg gyakorlatilag egyáltalán nem. -
Usgyi
aktív tag
Írásjeleket hogy lehet diktálással rakni? Ha kimondom, akkor leírja hogy "vessző".
Egyszerre használok androidot és ios-t, de ios-en jobban működik a diktálás, általában jobban eltalálja a szavakat és gyorsabban érzékeli.
Nekem leginkább menetközben praktikus.Én nem tudom összehasonlítani IOS-el, de nekem az android meglepően nagy arányban felismeri a szavakat, amiket mondok.
Az viszont nagyon idegesít, hogy egy rohadt vessző miatt mindig ki kell lépnem a diktálásból. Erre találhatnának valami megoldást. -
dnelb
veterán
-
Lajmund
őstag
Nekem leginkább menetközben praktikus.Sehogy, nem tudja sajnos. De àltalàban rokonnak vagy baràtnak szoktam így írni" szóval belefér írásjel nélkül.
-
bigmasterg
addikt
Nekem leginkább menetközben praktikus. -
Silenzio
addikt
Na ott aztán volt minden
Az egész rendszer betűtípusa változott, régit nem is lehet visszahozni, de legalább egy stabil dolog nincs benne. Örülök, hogy maradtam android 13-mal One ui 5-ön. Ennek is volt gyerekbetegsége (5 perces start-up és utána rögtön újraindulások), de stabilabb sokkal. Szerintem valami baj van a telóddal, kb. egyedülálló problémákról számolsz be.
-
Gabci77
csendes tag
Na ott aztán volt minden
Az egész rendszer betűtípusa változott, régit nem is lehet visszahozni, de legalább egy stabil dolog nincs benne. Örülök, hogy maradtam android 13-mal One ui 5-ön. Ennek is volt gyerekbetegsége (5 perces start-up és utána rögtön újraindulások), de stabilabb sokkal. az ég adta világon semmi gondom nincs a legújabb oneui-val
-
Usgyi
aktív tag
Na ott aztán volt minden
Az egész rendszer betűtípusa változott, régit nem is lehet visszahozni, de legalább egy stabil dolog nincs benne. Örülök, hogy maradtam android 13-mal One ui 5-ön. Ennek is volt gyerekbetegsége (5 perces start-up és utána rögtön újraindulások), de stabilabb sokkal. Én azért messze nem érzem ennyire rossznak a 14-et.
-
Milan259
újonc
Na ott aztán volt minden
Az egész rendszer betűtípusa változott, régit nem is lehet visszahozni, de legalább egy stabil dolog nincs benne. Örülök, hogy maradtam android 13-mal One ui 5-ön. Ennek is volt gyerekbetegsége (5 perces start-up és utána rögtön újraindulások), de stabilabb sokkal. -
Usgyi
aktív tag
Örülök neki, hogy támogatják a készülékeiket és próbálják minél hamarabb kiadni a frissítéseket. Remélem sok hibát nem hagynak benne, mert kisebb-nagyobb problémák sajnos mindig bent maradnak a rendszerben.
-
Lajmund
őstag
Van diktálás, csak nem ott és úgy, ahogy régen.
Először is az csak egy mikrofon ikon volt a Samsung billentyűzetben (is), de a Google alkalmazását használta (tudtommal).
Beállítások - Általános kezelés - Billentyűzetlista és alapért.
Itt be kell kapcsolni a "Google hangvezérelt írás"-t és a "Billentyűzetgomb a navigációs sávon"-t.
Így fog megjelenni a régi mikrofon ikon lent a navigációs sáv bal szélén.Ezért jó fórumozni
Köszi -
gulyasa
őstag
Van diktálás, csak nem ott és úgy, ahogy régen.
Először is az csak egy mikrofon ikon volt a Samsung billentyűzetben (is), de a Google alkalmazását használta (tudtommal).
Beállítások - Általános kezelés - Billentyűzetlista és alapért.
Itt be kell kapcsolni a "Google hangvezérelt írás"-t és a "Billentyűzetgomb a navigációs sávon"-t.
Így fog megjelenni a régi mikrofon ikon lent a navigációs sáv bal szélén. -
Lajmund
őstag
Tényleg lenne rá szükség...
Ai előtt volt most meg nincs és megszoktam. Az utolsó kinai tudja másik billel de a szuper samsung ai a nagy intelligens fejlődésben elfelejtette ami nagy kàr mert sok minden más miatt a samsung bill meg böngésző jobb. Nem tudom te szoktál e fözni vagy bàrmit csinálni amikor koszos a kezed és egyszerűbb diktálni a szöveget mint kezetmosni és írni. Főleg ha te akarsz üzenetet kezdeményezni mert válaszolni orán tudok diktálással ami szintén samsung.. hàt nem fantasztikus? És még ne csesszen fel?
-
LosBlancosRM
őstag
-
dnelb
veterán
remélem olyan bugosan adják majd ki mint a 6.0-t, sok értelme volt annak is
-
ddaydome
senior tag
Bízzunk benne, hogy lesz hamarosan egy újragondolás, mert a középkategóriás a53-at a rendszer egyre jobban igénybe veszi. Öröm, hogy sokáig támogatják, de azért nem árt néha pucolni is a rendszerből.
-
Lajmund
őstag
Mèg mindig nem jön vissz a diktálás lehetősége samsung billentyűzetbe pedig hasznos volt kár hogy az ai ezt is elcseszte mint a fordítot a böngészőbe meg szintén a billbe. Ezzel kéne màr valamit kezdeni mert a diktálást sokszor használnám...
-
LosBlancosRM
őstag
Remek... A Lockstar hónapok óta várja, hogy az AOD frissüljön. Azóta többször is frissült a telefon, de az AOD nem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Rap, Hip-hop 90'
- Búcsúzóul itt a fekete Apple Vision Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 512GB BLUE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL //
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB BLUE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB ORANGE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- Samsung Galaxy A55 128GB Normál Állapot,1 Év Garancia
- Moto G86 5G 8/256GB 0-perces Bontatlan 1 Év Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ! MacBook Air M5 13" 16GB 512GB Midnight - 1év Garancia! TÖLTŐ, +AJÁNDÉK!!!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- HIBÁTLAN Apple Watch SE 2 Midnight -2 ÉV GARANCIA - MS4906, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Köszi
Az egész rendszer betűtípusa változott, régit nem is lehet visszahozni, de legalább egy stabil dolog nincs benne. Örülök, hogy maradtam android 13-mal One ui 5-ön. Ennek is volt gyerekbetegsége (5 perces start-up és utána rögtön újraindulások), de stabilabb sokkal.