- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ferrari0819
tag
Siessenek nehogy lemaradjanak valamiről!
A tavasszal érkezett pl A55 5G meg watch 6 termékekre csak épp a biztonsági frissítést cseszik küldeni, az óra márciusi a telefon meg áprilisin áll! Sokáig Huawei telóm volt meg órám ott irigykedtem hogy bezzeg itt jön minden hónapban erre tessék. De ahogy olvasom a nemzetközi visszhangot elég nagy a felháborodás és nem kis pert akasztanak ez miatt a Samsung nyakába...[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz bigmasterg #18 üzenetére
Az a vége hogy egyik eszközön rendszeresen használom, a másikon meg gyakorlatilag egyáltalán nem.
Nálam pontosan ugyanez a helyzet. -
TODI1111
veterán
válasz bigmasterg #18 üzenetére
Én már lemondtam róla, hogy androidon valaha is rendesen lehessen diktálni. Már ami az írásjeleket illeti.
-
janeszgol
félisten
válasz bigmasterg #14 üzenetére
Ha diktálás, akkor iOS.
-
bigmasterg
addikt
Direkt tesztelgettem most, felismeréssel nincs is baj, csak sokszor nem írja rögtön a szavakat, hanem egyben később és nem tudom hogy most működik-e vagy nem (ios-en instant írja a szöveget).
De ez a kisebbik probléma, engem is az írásjelek zavarnak jobban.
Legtöbbször nyilván nem akkor kell a diktálás, amikor amúgy is tudom nézni / nyomkodni a kijelzőt.
Az a vége hogy egyik eszközön rendszeresen használom, a másikon meg gyakorlatilag egyáltalán nem.[ Szerkesztve ]
-
Usgyi
aktív tag
Én nem tudom összehasonlítani IOS-el, de nekem az android meglepően nagy arányban felismeri a szavakat, amiket mondok.
Az viszont nagyon idegesít, hogy egy rohadt vessző miatt mindig ki kell lépnem a diktálásból. Erre találhatnának valami megoldást.Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Lajmund
őstag
Sehogy, nem tudja sajnos. De àltalàban rokonnak vagy baràtnak szoktam így írni" szóval belefér írásjel nélkül.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
bigmasterg
addikt
Írásjeleket hogy lehet diktálással rakni? Ha kimondom, akkor leírja hogy "vessző".
Egyszerre használok androidot és ios-t, de ios-en jobban működik a diktálás, általában jobban eltalálja a szavakat és gyorsabban érzékeli.
Plusz tudja az írásjeleket, főleg e miatt nem szoktam a google félét használni.
Nekem leginkább menetközben praktikus. -
Milan259
újonc
Na ott aztán volt minden Az egész rendszer betűtípusa változott, régit nem is lehet visszahozni, de legalább egy stabil dolog nincs benne. Örülök, hogy maradtam android 13-mal One ui 5-ön. Ennek is volt gyerekbetegsége (5 perces start-up és utána rögtön újraindulások), de stabilabb sokkal.
-
Usgyi
aktív tag
Örülök neki, hogy támogatják a készülékeiket és próbálják minél hamarabb kiadni a frissítéseket. Remélem sok hibát nem hagynak benne, mert kisebb-nagyobb problémák sajnos mindig bent maradnak a rendszerben.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
gulyasa
őstag
Van diktálás, csak nem ott és úgy, ahogy régen.
Először is az csak egy mikrofon ikon volt a Samsung billentyűzetben (is), de a Google alkalmazását használta (tudtommal).
Beállítások - Általános kezelés - Billentyűzetlista és alapért.
Itt be kell kapcsolni a "Google hangvezérelt írás"-t és a "Billentyűzetgomb a navigációs sávon"-t.
Így fog megjelenni a régi mikrofon ikon lent a navigációs sáv bal szélén.[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Lajmund
őstag
válasz LosBlancosRM #5 üzenetére
Ai előtt volt most meg nincs és megszoktam. Az utolsó kinai tudja másik billel de a szuper samsung ai a nagy intelligens fejlődésben elfelejtette ami nagy kàr mert sok minden más miatt a samsung bill meg böngésző jobb. Nem tudom te szoktál e fözni vagy bàrmit csinálni amikor koszos a kezed és egyszerűbb diktálni a szöveget mint kezetmosni és írni. Főleg ha te akarsz üzenetet kezdeményezni mert válaszolni orán tudok diktálással ami szintén samsung.. hàt nem fantasztikus? És még ne csesszen fel?
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
dnelb
veterán
remélem olyan bugosan adják majd ki mint a 6.0-t, sok értelme volt annak is
-
ddaydome
senior tag
Bízzunk benne, hogy lesz hamarosan egy újragondolás, mert a középkategóriás a53-at a rendszer egyre jobban igénybe veszi. Öröm, hogy sokáig támogatják, de azért nem árt néha pucolni is a rendszerből.
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
Lajmund
őstag
Mèg mindig nem jön vissz a diktálás lehetősége samsung billentyűzetbe pedig hasznos volt kár hogy az ai ezt is elcseszte mint a fordítot a böngészőbe meg szintén a billbe. Ezzel kéne màr valamit kezdeni mert a diktálást sokszor használnám...
-
LosBlancosRM
senior tag
Remek... A Lockstar hónapok óta várja, hogy az AOD frissüljön. Azóta többször is frissült a telefon, de az AOD nem.
Samsung Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest