- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
paripácska
csendes tag
Hey.
Végső kétségbe esésem miatt fogdulok hozzátok.Van egy Onda V811 tabom, amit egyik reggel nem éledt fel.
Töltőn volt, ami utólag kiderült kinyiffant, nem tölti a telefonom sem, feszültsége van, de amper nincs.Nem birom sehogy feléleszteni, töltésre sem, PCre dugva nem látja, nem volt rom csere, sem ilyesmi.
Sajnos nincs reset gomb.
Amit eddig olvastam és kipróbáltam: másik töltővel (700mAh-es van) 1 nap töltés, power gomb 30 másodpercig nyomva tartás, semmi nem siekrült eddig.
Szétszedni, piros vezetéket elvágni nem akarok..
Légyszi segítsen aki tud. -
paripácska
csendes tag
Üdv.
Én boldog tulaja vagyok egy Onda V811 tabletnek, rootolni is sikerült bigdee888 tag segítségével, mégegyszer köszi.
Jó kis tab elég erős, gyors és GPS és 3G(sim) támogatáson kívől szinte minden benne van.
A rootoláshoz kell (A feltöltésért ismét bigdee888-nek köszönet.):
[link]
Van benne egy angol nyelvű weblap-screenshot, az alapján igazán egyszerü.Na most pedig a gond: azt csinálja, hogy amikor több ideig van készenlétben, amikor kioldom a kijelző zárat utánna az érintést kb 1 cm-rel balra pozicionálja. Többszöri (van mikor cask 1) visszazárás és nyitás után megjavul. Van valakinek ötlete erre?
-
paripácska
csendes tag
Elősször a programot kellett volna csak megpróbálni eltávolítani, törölni a maradványait is.
Ha ugy nem jo, akkor gyári beállításokat vissza állítani.
Ha úgy sem akkor factory reset.
Ha ez sem segít, akkor kell neki esni a firmware cserének.
De ha bármelyik lépés megoldja, akkor utánna másik apps-al kell próbálkozni, ahelyett amelyik megakasztotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest