Hirdetés
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarzoltan
tag
Igen néztem azt is. Van belőle 3G nélküli verzió is, csak azokban 2 GB ram és Baytrail CPU van, a v919 CH ban meg 4GB ram és Cherrytrail cpu. Árban pedig nem nagy a különbség. Ezért gondoltam a V919 CH ra. Csak ez a windows-os dolog rémít meg.... De kíváncsi is vagyok rá.
-
Oszilaci
senior tag
igen azt a fórumot nézegettem ,de valami fos kínai oldalra töltenek mindent és az istenért sem tudok letölteni onnan semmit

32GB verziót vettem a gyerköcnek és igazából az android is maradhat még ,de az 4-5GB szabad hely nem tudom mire lesz elég még ha mellé is tettem neki egy 32GB kártyát.
megtudom oldani valahogy ,hogy oda telepítsen mindent?
-
Oszilaci
senior tag
8.1 vagy inkább win10?
ha eltávolítanám a korábbi win telepítést akkor a gép szerint 9GB-tól szabadulnék meg ,van ennek veszélye vagy csak annyi,hogy nem fogok tudni visszatérni a 8,1*re egyszerűen?
ha esetleg valami behányna akkor vissza tudom állítani valahogy a rendszert? -
Oszilaci
senior tag
win10 ,magyar nyelv kiválasztva de valamiért pár helyen van még kinai szöveg tök random
de azért köszönöm és neki futok még 1x így is

az teljesen normális,hogy ha kicsit filmet nézek vagy leterheled a tab prociját akkor piszkosul felmelegszik hátul? és persze be is lassul .
mennyire szabad felmelegedni? AIDA64 szerint 70+ C a proci -
kcs73
aktív tag
Szia!
Én ezt vettem:
[link]
A windows-os részével nincs gond,de az androidos részét nem tudom frissíteni,mert nincs olyan opció!
És mivel kínai,így az árúház is kínai,tehát esélyem sincs appokat letölteni!
Vettem nemrég egy Asus telefont is kínából,és arra tettem egy másik rendszert,egy európait,és azóta nincs gond vele,bár frissíteni nem tudom,csak mindíg úgy hogy én teszem rá a friss verziókat!
Ezzel vajon meg lehet oldani,hogy tegyek rá valahogy egy európai szoftvert,hogy ne kínai krixkraxokkal legyen tele minden?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest