- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp #40808 üzenetére
Hogy a hűtött spermája se élje túl
.
-
-
-
-
válasz
concret_hp #40721 üzenetére
Összefüggő kórházi gyakorlat, különböző osztályokon... pl.: ...most aug-ban kezdem egy Gyerekosztályt, 120 óra, az 10*12 óra gyak. De innentől off. Ha nem jön össze a fellebbezés akkor jövő tanévre 2*250k-t félre kell tenni.
Köszönöm tildy, látom (bár kicsit meglepődtem) nem felejtesz
. Amúgy most lesz uccsó év... ilyenkor kicsit több a gyakszi (+170 óra)
.
-
-
válasz
DeFranco #40703 üzenetére
x. vizsga - nem volt B és C vizsga, csak egy lehetőség.
y. vizsga - A és B lehetőség volt, utóbbi időpontjában szintén másik vizsga volt.Szóval nem tudom hogy mennyire hibás ilyenkor a diák, de én úgy érzem hogy csekély mértékben. Vizsga felvétele (yA) pedig azért nem sikerült mert a neptunra nem ment át az utalt összeg. De a TO-n mindennemű reklamálásról elutasított az egyik kedves dolgozó, viszont a másik azt mondta hogy érdemes fellebbezni, ha írásban is megérkezik a KT refinanszírozásáról szóló papper. A sok gyakorlat + munka miatt meg nem is igazán van idő ilyen hülyeségekre, ki is van már vele *|^ˇ@&`~#-m is. Nah, jól kezdődik.
#40704 bandus: Vizsgaidőszaknak vége, arra már nincs lehetőség. Azt gondoltam hogy nem írnak ki újabb vizsgát, de fizetőesőn 250k egy félév, és 2 félévet lehet/kell felvenni.
-
Szerintetek van esély arra hogy 1 kredit pontot fellebbezéssel adjanak, mivel 29 helyett 30 kellene hogy államilag támogatott képzés legyen/maradjon? Egy "töltelék" vizsga nem lett felvéve, és később nem volt időpont.
#40702 DeFranco: ...szerinted mire harapnak? Szocis helyzet, vagy családi ügyek
? Mert akkor lemegyek a 8. ker. gettóba és lefényképezkedek Armandóékkal, illetve beírom hogy eltört a kutyám lába és otthon kellet gipszelnem, ezért nem tudtam tárgyat felvenni
. Teccikérteni...
-
-
Höh...
-
Ez az ingyenes a BKV ötlete valószínűleg sohasem fog megvalósulni
.
-
-
válasz
Winner_hun #40450 üzenetére
Bocs, de a hsz.-edből ez jutott eszembe...
-
válasz
dragonfx #40432 üzenetére
Más kategória. Azért most ebbe nem menjünk bele, sok asztali gép megy már 24/7-ben, anno nálam is egy ideig, meg bussiness notebookok is. De itt azért jóval másabb a hardverek fellépése, komplexebb rendszer építhető belőle, ahol egész gépparkot üzemeltethet egy-több CPU/lap, amire több perifériát csatlakoztatnak.
-
Bomba miatt késik a záhonyi vonat...
...mint ha amúgy nem késne, pár napja is 70 percet késett.
-
80 perces késéssel jöttek a vonatok... közelgő tivornya kilőve...
#40170 tildy: Grat. neki
!
-
-
válasz
EQMontoya #40034 üzenetére
Azért vegyük hozzá azt is hogy nem mindegy mennyit keresel itthon. Főleg ha hitel is van, vagy még a diákhitelt nyűgi az ember. Mert ez esetben már rövid időre is megéri külföldön munkát vállalni, mert takarékoskodva pár hónap alatt többet össze tud szedni, mint itthon egész évben.
-
-
válasz
parandroid #40001 üzenetére
Cöh...
-
-
-
válasz
Viszlát #39784 üzenetére
Ha a hibát a szerviz véti, akkor ő fizet, legalábbis a tuti elesik egy kevés bevételtől. Illetve szokták még anyaghibára is fogni a gondokat, mikor esetleg rosszul mozdítanak meg valamit, esetleg eltörnek egy-két drágább alkatrészt. Vicces hogy sokszor ki se cseréleik azt amiért fizettem, nah mindegy.
-
válasz
bobsys #39782 üzenetére
Olajos trutyira ráfoghatják hogy rossz olajat töltöttél bele, vagy nem cserélted megfelelő időben az olajat. Azután bevágják hogy volt hibakódod is (amit azóta rejtélyes módon eltüntettek), te meg nem vitted időben szervizbe és lám, te vagy a hibás! Szóval valamit kitalálnak.
-
válasz
bobsys #39772 üzenetére
A márkaszerviz próbálja bebizonyítani hogy a vevőé a felelősség, vagy a vevő nem megfelelően használta, esetleg a használati útmutatóban leírtakat nem pontosan végezte el. A garancia sem minden esetben garancia, főleg a mai világban, ahol meg pláne nem akarnak fizetni.
-
-
-
-
Esetleg valakinek feleslegebe nincs M2,5X7mm T8 Torx csavarja, csupán 1-2 db-ra lenne szükségem?
-
-
-
-
-
-
-
-
Esetleg BP.-n valaki nem érne rá nekem átvenni egy hibás Microsoft Intellimouse Optical 1.1A-es egeret?
-
válasz
concret_hp #38913 üzenetére
Küldjek egy kis hideget
?
Amúgy 25C van, de estére szerintem esni fog
.
-
Kissé lehűlt a levegő... Cool
.
-
-
-
-
Gyenge érvek, én HF200A-t cseréltem 1900TII-re, nem, bántam meg, de a Geniust is sajnálom eladni, annyira szépen szól az is. 2.1-esektől meg óvjon az ég, minőségi zenehallgatásra nem igazán jók, kivéve ha sok-sok pénzt invesztál bele az ember, viszont mozifeelinget adja, ha filmezel.
-
-
Ezen behaltam:
-
-
Basszus, felb@szzák az agyam ezek a kis meggondolatlan tizenévesek a PH-n. Pár óra alatt ellenkezőjét gondolja.
-
-
Közérdekű felmérés, egy fogadás alapját képezi.
A meggy vagy a cseresznye sötétebb?
#38419 Viszlát: Azt tudom, viszont átlagban van a felmérés, tehát átlagos cseresznye/meggy.
-
-
Egy 2,4Ghz-es wireless ganepadot wifi-kékfog kapcsolattal rendelkező notebookal hogy tudok összekapcsolni? Mármint USB vevő nélkül.
-
-
-
Attól függ milyen felhasználásra kell, én a kettő közül hurcolászni, komolyabb felhasználásra a T530-at venném, viszont a Latitue szebb, és a kijelzője is jobb. Esetleg egy titkos favoritot is beajánlanék neki, EliteBook személyében, ha soros port kell, akkor ProBook 6-os sorozat..
-
Nah, vizsga meglett, megyek kikapcsolódni
.
-
-
-
-
-
-
Ej, holnap kerítéscsinálás. Remélem nem fog esni az eső, akkor tudjuk csinálni, holnap este meg még bele kellene tenni az új CPU-t a laposba, most is itt nézegetem "drágaszágot". Másnap meg munka, bár legalább azt néha szeretem csinálni, csak fárasztó.
-
-
-
Huh... mai nap aranyköpése. Caps Lock benyomva hagyva, erre: ... csak véletlen benyomtam a nagybetű csinálót...
-
válasz
bandus #37566 üzenetére
Én a 4525-ösöm helyett vettem, úgymond sokadik asztali gépként lesz használva (tényleg, aksi ki, töltővel, asztalon). Szerencsére egész jó áron sikerült megfogni, igaz i3-as procival, tehát most ebay-ról kap egy erősebb i5-öst. Gyárilag csak 2Gb-os Samu volt benne, így ha már lúd, legyen kövér alapon kibővítettem. A 4***-es szériákhoz képest annyival jobb hogy masszívabbnak hat, baromerős zsanérokkal, és elég könnyű szerelhetőséggel, viszont nem tettszik hogy nem fém a borítása. Szerintem te is megtartod egy pár évig, én sem adom el a 4525-öst mellőle, megkapják majd a szülők. A Folio tettszik (amúgy grat hozzá), csak nekem túl nőies és vékonyka, SSD-re sincs szükségem, inkább egy nagy HDD-re.
-
Nah, megkapta a 6550b-m a Micron ramjait (2*4Gb), azóta nagyon szépen pörög rajta minden alkalmazás
.
-
-
Egy i5-s CPU-val rendelkező 15,6-os notebook kb. milyen fogyasztással bír? Netezés alatt fogyasztásmérő 30W körül méri, gondolom teljes terhelésen 50W körül megáll.
-
Ha netbankos utalásnál a név mezőbe a családnevet elírtam, még átmegy az utalt összeg? Szerencsére minden más stimmel.
Tim82: Köszi, akkor minden rendben.
-
Végre vége a pár napos hercehurcámnak. Az eset úgy kezdődött hogy vettem egy 1 éves tökéletes állapotú ProBook 6550b-t. Se töltőről, se aksiról nem volt hajlandó indulni, bekapcsolás után 8-at villant a töltésjelző és azután nem reagált. Végül több telefonváltás után és szerviz utáni érdeklődés közben rádugtam a 4525-ösöm töltőjére... és lám csodát megy
. Nagyon megörültem, ergo csak a töltő rossz, bezzeg a tulaj nem tudta kikapcsolni (véletlenül úgy hagyta), hanem készenlétbe rakta, és a két napos postaút alatt szépen leszívta az aksit.
-
válasz
venember83 #37055 üzenetére
Nem az lep meg, hanem az árrés.
-
-
-
-
-
-
-
-
Eh, ezen a héten semmi sem jön össze. Remélem holnaptól tényleg új nap vár.
-
válasz
kételkedem #36498 üzenetére
A körIC-k is rendszerint késnek, Miskolcról sem ér be soha 30-ra, legalább 15 percet ráhúz mostanság, de 30 perc is volt már. A BP-Záhony táv meg szintén olyan amilyen, múltkor akartam hazamenni, akkor is 70 percet késtem.
-
-
Lenne egy kis problémám. Tehát volna egy dominós sim kártyám, ami feltöltőkártyás, tehát nem előfizetéses, de ezt elhagytam pár hete. Tehát le lehet ezt tiltani díjmentesen? Nem akarom hogy ezzel visszaéljenek, lehet azóta használták is.
-
-
-
Hazaértem melóból... kibuktam, nem bírom én már hajnal 4-től a talpalást.
-
Ahhoz képest itthon elég jó a helyzet, csak ugye az e.ü.-ben a fizetés nem kielégítő, illetve a felszerelés. A dolgozók képzése úgy látom hogy megfelelő, mert a világ bármely tájáról jönnek diákok/hallgatók tanulni, viszont eléggé lehangoltak az itthon dolgozók.
#35959 tildy: Járóbeteg ellátásban tanultam 2 évet, de a fekvőbetegre hangolódtam végül rá, ergo valószínű hogy azon a téren helyezkednék el. Ergo én csak fekvőbeteg/osztályos ellátásról hallok infókat munkatársaktól. Persze ott egész jókat mondanak, de a járóbeteg ellátásról fogalmam sem volt hogy ilyen a helyzet.
-
-
-
Nah, most már felakasztom magam, ennél retardáltabbak nincsenek. Inkább az apja használta volna, vagy a kis hülye elteszi jótékony célra, hogy később ne legyen nagy a pocak.
#35826 FehérHolló: Én egy 318i/320i E46-osra hajtok egy ideje, neked sok sikert hozzá.
-
-
válasz
kételkedem #35569 üzenetére
Boldogat...
-
...Szigorúan magánvélemény következik...
Azért nekem tervbe van hogy pár éven (4-5) belül kimegyek/ünk. Itthon aprópénzért dolgozásért már ki van a kis péniszem. Pár munkatárs kijár, vagy már ki is költözött, azért ott egészen más. Persze én csak e.ü.-n belül tudok nyilatkozni, hallomásból, gondolom akinek nincs rendes szakmája, vagy itthon sem keresik, az kint sem fog rendes humán erőforrásként megfizetve. Khm, itthon is kidolgozzák a belüket, nem egy ismerős/kolléga van aki két állásban van, a normál állása mellett (12h) egy félállással még elbír (8h). Ma pl. olyan sráccal dolgoztam aki most intenzív osztályon dolgozott 12h-t, megy haza, zuhanyzik, és ül a betegszállítóba, ahol lehúz 8h-t, összesen nettóba megkeresi a minimálbér kétszeresét.
-
Egyik munkatárs is kint dolgozott 3 hónapot a szakmában. Szerinte ott a fizetés kárpótol a sz@r időért, de itthon még az sem. Elég vicces, de van valóságalapja. Bár tényleg unalmas már hogy mindenki sír hogy milyen rossz idő van, ha meg nyáron 40C körüli a hőmérséklet, akkor meg már túl meleg. Semmi sem jó
.
-
Napi poén
:
-
-
válasz
concret_hp #35440 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Diablo IV
- 3D nyomtatás
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- weiss: Pant* rant
- Apple Watch
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest