- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #14047 üzenetére
Valószínűleg halott.
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #14042 üzenetére
Egy idióta nem számít.
(Egy, a Winner_hun-féle Paypal-eBay-es segítségnyújtással maximálisan elégedett
vásárló, izéfelhasználó.) -
Tim82
félisten
válasz
fokukac #14037 üzenetére
Téged is ver az élet. Én csak egész nap tüsszögök, de valami félelmetes szinten, kb. semmi értelmeset nem tudok csinálni. Ja és tuti, hogy allergia, nem megfázás.
(Nem, ne is mondj rá semmit, FB-n már írtál rá.
)
A jó hír az, hogy megtaláltam a hűtőmben eldugva az ABE kolléga által majdnem egy éve adományozott oridzsi inglis cidert és most azzal kúrálom magam, meg egész nap filmeket nézek. Egyébként marha finom cucc.
A rossz hír az, hogy megint egy elbaszott hétvége, ebben a melegben mondjuk amúgy is nehezen venném rá magam bármilyen ház körüli melóra...
pohár: azért tegyük hozzá, hogy nem segítettél, csak Captain Obvious-t játszottál (persze lehet, hogy a szándékod más volt). Nekem pl. eszembe sem jutna az említett helyekről fürdőszoba-cuccokat beszerezni...
-
Tim82
félisten
válasz
Cicero #14025 üzenetére
Nem jut eszembe a cég neve, de Pesterzsébeten, a Jókai Mór utca-Kossuth Lajos utca sarkán van egy jó, pont ilyen profilú kereskedés. Nem voltak a legolcsóbbak, de számomra is megfizethetőek voltak, amikor tavaly a fürdőszobafelújítást csináltattam. Ha a kezembe kerül a számla, akkor "eszembe fog jutni" a cégnév, mi zuhanytálcát, zuhanyt, zuhanytartót vettünk ott.
-
Tim82
félisten
Ja, meg egyáltalán nem kalap formája van annak a kalapnak. Gyanús, hogy inkább óriáskígyót lenget.
-
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #12012 üzenetére
Senki sem mondta, hogy az lesz (mármint 36-ból 25, inkább 27-28 van itt bent, de még mindig jobb a 36-nál - gy.k. a légkondi helyett gondoltam a légkavarót
). De ha már fizika és te akkora fizikus vagy közgazdász-jogász létedre
, akkor ugyan már magyarázd el nekem, hogy nekem a tégla-vasbeton társasház harmadik emeletén miért jobb nyitott ablakkal (a csukottak lefüggönyözve) és némi légáramlással, mint becsukott és teljesen lefüggönyzött ablakokkal, amikor a falakból árad a hőség, de becsukott ablakkal legalább minimális szellő sincsen.
Segítségként elárulom, hogy délután elég rendesen erre az oldalra süt a nap és igen, becsukott ablakokkal meg lehet dögölni, egy ablakot nyitva hagyva azonban egészen elviselhető. (A többi valóban le van függönyözve sötétítőfüggönnyel, redőny nincs.)
Most meg bekapcsoltam a légkavarót, egyből kettes fokozatra, megvan a 25 fok is így, szerencsére. A kinti hőség ellenére a komfortérzet megvan.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #11594 üzenetére
Téged vagy mást?
-
Tim82
félisten
válasz
lorcsi #11518 üzenetére
Nálunk novemberben jelentették be, hogy december másodikán végrehajtanak kilenc és fél százalékos leépítést, de "még a főnökök sem tudják, hogy kik lesznek azok, akiknek megszüntetik a munkaviszonyát, úgyhogy addig is dolgozzatok". Humánusak ezek, hallod.
Btw, egyik december másodikán elbocsátott kollégám hazament, majd elmondta a feleségének otthon, hogy kb. 15 év munkaviszony után a bank felmondott neki. Az asszonyt úgy kellett a mentőknek felmosniuk a padlóról és kórházba vinni (van pár gyerek, meg a férfi volt a kereső).
Hogy valami jót is mondjak, mindenki, akit elbocsátottak, legalább három havi bérét megkapta végkielégítésként. A legjobban az a srác járt, akinek még le sem járt a próbaideje, de beleesett a létszámleépítésbe. Ezt persze nem reklámozta senki a nem kiszavazottaknak, pedig sokunknak máris vonzóbbá vált volna a leépítés...
-
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #10696 üzenetére
Egyrészt nem az Erste székházban dolgozom, ahogy azt amúgy jól tudod... másrészt meg legfeljebb este 22 után, mert addig tart a holnapi műszakom. Amúgy kerekezz inkább velem akkor haza a Duna Plazától a Pöttyös utcáig, amit - elvileg - végig bringaúton meg lehet tenni, aztán majd szentségelsz egy sort és nem a bringásokra fogsz.
Btw, amikor forgalomba (= tulajdonképpen bárhova, ahol autókra számíthatok) megyek, elvből nem tömöm be a fülemet (de ettől függetlenül ismerek olyan pályát, ahol nyugodtan hallgathatok zenét bringázás közben - de oda autónak nincsen bejárása). Abban egyetértek, hogy aki ezt csinálja városban, annak jár a headshot, de az arány még mindig jóval kisebb, mint hiszed.
Ja és én egyszerűen nem szállok el attól, hogy kétkerékre ülök. Az ócska, felújított bringámmal, aminek vannak gondjai (csak épp nincs 100-120 ezrem egy új, az én méretemre való bicajra), nem leszek király és nem tekinthetek el az óvatosságtól.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #10693 üzenetére
Értem, tehát ha látsz jónéhány szabálytalan bringást, akkor mindenki, illetve a halmaz 90%-a idióta, nem tud bringázni, óvatlan, ügyetlen, elővigyázatlan, stb.
Btw, én pedig azt tapasztalom, hogy az autósoknak úgy 30-40%-a imád bevágni a bringasávba (pl. ma hazafelé a Károly körúton/Múzeum körúton), szeretnek be is parkolni egyébként oda, sőt, a kedvenc részemen, a Könyves Kálmán körúton úgy szeretnek parkolni menni (!) a buszpályaudvarhoz át a bringaúton, hogy előtte "elfelejtenek" jelezni. Ezek mind csak mai dolgok, úgy a 12. esetnél hagytam abba a számolást, fontosabb volt a hazajutás, mint a vérnyomásom felesleges emelése.
De nyilván erről is a bringások tehetnek. Mert autó mögött csakis sokkal felelősségteljesebb emberek ülhetnek...
Én amúgy általában halál óvatos vagyok (jó, van a közelmúltból ellenpélda is, amikor egyszerűen gyalog átkelve majdnem elbaszott az autó, amúgy zebrán, mert annyira fáradt voltam, hogy nem néztem körül rendesen, de ilyen egyszer fordult elő), gyűlölök autók között tekerni és kb. három hetente egyszer lennék hajlandó (de az Astoriánál pl. úgy van megoldva a "bringasáv", hogy muszáj...), mindig van nálam lámpa, prizma stb. És még így is időnként leizzadok, mert teljesen szabályosan menve számolhatok pl. a hirtelen begyorsuló autókkal a Lágymányosi híd alatt, amelyek imádnak kanyarból vakon elővágódni, úgy, hogy nekem van zöld. Soroljam még? Vagy veszel nekem is videokamerát?
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #10688 üzenetére
a biciklisek 90%-a szimplán őrült
Persze, természetesen, az autósok meg mind ma született bárányok, csak a bringások 90%-a az, amelyik ilyen elmebeteg és vérengző. Ilyenkor elgondolkodom a Te józan eszeden...
Egy alapvető probléma szokott lenni az ilyen megfigyelésekkel: 10 bringásból kilenc nem hullajelölt, de azokat nem fogod észrevenni, mert ők szabályosan közlekednek... De azért szép általánosítás volt, már meg is alapoztad, mennyire kell Téged ilyen témában komolyan venni.
valószínűleg mostantól nemhogy kocsira, buszra se szállok, hanem kénytelen leszek villamosozni vagy gyalogolni.
Épkézláb ötlet, bár azzal, hogy kiszállsz az autóból, már Te is gyanús vagy, hogy esetleg liberális csökevény vagy.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #10685 üzenetére
Annak függvényében, hogy FB-n jöttél betrollkodni egy kis bringásköpködésre, ugye vágod, hogy cseppet máshogy volt érthető a bringasávos megjegyzésed, aranyapám?
Btw, a Margithídnál kb. a felújítás első 4 hónapján belül látszott, hogy nagyon el fogják cs*szni. Nem értem a meglepődésedet, én tudtam, hogy abból - a Szabadság-híddal ellentétben - semmi jó nem fog kisülni...
Egyébként meg nap mint nap halálra bosszantom magam, hogy mennyire szarok az ún. "bringautak" Bp.-n. Nem véletlenül szokták "emelni" a hangulatomat a ghostbike-ok a Stefánián...
-
Tim82
félisten
válasz
molnarpeter #10542 üzenetére
Chrome-ot inkább kihagyom, maga a megtestesült biztonsági rés...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #10485 üzenetére
Születésnapja télen van, ha jól rémlik, január vagy február.
De egyébként jól van Bubu, felhívtam névnapja alkalmából.
-
Tim82
félisten
Boldog Bubu-napot (itt is)!
-
Tim82
félisten
Tenkjú mindkettőtöknek, mindkét link segítség.
-
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #9685 üzenetére
"Geez, thank you, Captain Obvious!"
-
Tim82
félisten
Valaki tud ajánlani egy jó olasz fagyizót/cukrászdát Budapesten, lehetőleg kiülős terasszal? Köszi előre is.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #9340 üzenetére
A dalszöveg amúgyis borzasztó.
ToBeY: biztosan az, tekintve, hogy Moldovának kevert román-ukrán-orosz eredetű lakossága van, igaz, román ajkú többséggel...
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #8994 üzenetére
Még bekerülhet, csak "elfelejtik" róla értesíteni az állampolgárokat.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #8988 üzenetére
Például nem lehet aszályra panaszkodni?
Amúgy nekem is mindegy, nekem mindenképpen jobb a kontinentális, utálom a nyári hőséget.
kraftxld: ugyehogyugye.
FehérHolló@Skóciában pállott herezacskó szag terjeng, és a mezőket is vérrel öntözik. Tudtommal.: Persze, mi magyarok meg nyereg alatt puhítjuk továbbra is a húst és Attila, a hun a jelenlegi államfő. Amúgy meg fővárosunk Bukarest és azért vagyunk az USA egyik legfontosabb stratégiai szövetségese, mert Irak közvetlen szomszédja vagyunk.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #8982 üzenetére
Szerintem pl. Skócia kellős közepén nincsen állandó halszag.
Amúgy a tenger illatát ugyan már ne keverjük össze a halpiacéval!
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #8964 üzenetére
Úgy értem, az ő munkakörük is veszélyes (a rendőröké is az, de kevésbé gyakran vannak azért kitéve életveszélynek).
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #8962 üzenetére
Nem értem, hogy a tűzoltóktól miért sajnálod...
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #8960 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #8942 üzenetére
"mintegy" inkább azt jelenti, hogy "körülbelül", nem pedig azt, hogy "éppen nem éri el azt a számot".
-
Tim82
félisten
válasz
RoyalFlush #8634 üzenetére
Ő is olvassa, hogy törölted az utóiratot?
Btw, paradox módon az igazát bizonyítottad, hiszen itt sóhajtozol amiatt, hogy gyakorlatilag miatta nem tudsz elmenni a meccsre.
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #8567 üzenetére
Inaktív angol nyelvű portálokat nem számolok bele.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #8555 üzenetére
Te meg a Veletech.hu-t hagytad ki...
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #8532 üzenetére
Szerintem wertzui lesz.
-
Tim82
félisten
Nem, konkrétan az a baja, hogy ha lenézi a másik embert ilyen-olyan okok miatt, akkor ne üzleteljen vele. Vagy ne sírjon utólag a szája, hogy büdösromaparaszt, amikor azért belegondolva, hasznot hozott neki az üzletfél. Egyébként meg teljesen igaza a kőbaltafejű fórumtársnak. Ha büdös nekem a másik fél, nem kötök vele üzletet. Ha viszont üzletet kötök vele, akkor nem sír utólag a szám, hogy büdös volt a másik fél. Ennyi.
Remélem, nálam tényleg értő olvasás játszik be jól.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #8106 üzenetére
Forgasd el a fotókat.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #7795 üzenetére
Még sokat!
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #7757 üzenetére
Ez ilyen, hallod!
Biztosan találva érezte magát!
(Én kérek elnézést Lujó kollégától, de nem lehetett kihagyni.
)
-
Tim82
félisten
válasz
Kalandor #7573 üzenetére
Abból sehogy, X31-ből/X32-ből viszont dokkolóval simán. (IBM-nél nem szerették a régi Intel integrált GPU + DVI együttes kombóját.)
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #7394 üzenetére
Ahogy a fórumtársaknak is, neked is ott van kéznél a porszívó, ha szívásra vágysz.
-
Tim82
félisten
Besza-behu. Az angol Királyi Postának van Twittere, amin keresztül lehet érdeklődni a postán keresztül küldött csomagról.
K*rvára le vagyunk maradva itt a Balkánon.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #7275 üzenetére
Olyan bő egy napos késéssel Te is belinkelsz minden lejárt lemezt a Facebook-ról?...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #7219 üzenetére
Ott terjed, igen.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #7210 üzenetére
Szerintem is, de hát ismersz, sokkal kukacoskodóbb vagyok Főkukacnál is.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #7208 üzenetére
Jobban belegondolva, hogy megnéznénk egy nőt aki a munkahelyén a legfrissebb 1920-as párizsi divat szerint jelenne meg, hogy régebbre már ne is tekintsünk!
Az akkori divat kifejezetten ízléses és szép: [link] Oké, nyálcsorgatásra kevésbé alkalmas.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #7065 üzenetére
Ha szükséged van arra, hogy úgy érezd, mediátori zsenialitásodnak köszönhetően nem lett balhé, akkor legyen: közbelépésed miatt nem csipkedjük egymást.
(Egyébiránt a Vénség által leírt verzió volna a mérvadó.)
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #7061 üzenetére
Most legalábbis egyáltalán nem kakaskodtam, egy teljesen átgondolt, higgadt bejegyzés volt a részemről. Vénséggel amúgy sem szokásom veszekedni, legfeljebb vitázni. Amúgy tényleg nem érdekel a Forma-1.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #7054 üzenetére
Nem hiszem, hogy nem lennék tisztában az állampolgári kötelezettségeimmel, ellenben a jogaimat (azokat is, amelyek eddig alapvetőnek tűntek) folyamatosan csorbítják.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #7050 üzenetére
A demokrácia reménye és esélye? WTF?
... Smitpali köztársasági elnökségének és Viktor miniszterelnökségének tükrében?...
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #7023 üzenetére
A "bontatlan" és az a biztos kijelentés, hogy "működik" csak szerintem furcsa együtt?
-
Tim82
félisten
Szerintem már ott kiszúrta:
"SZERK:
most nézem, hogy újított a BKV, és a metrón át lehet szállni egy jeggyel is!"ennek tükrében meg különösen átvertek, szerintem írj panaszt ennek a szemét bandának...
Vonaljegy
Ára: 320 FtÉrvényes egy utazásra, átszállás és az utazás megszakítása nélkül a BKV Zrt. járatain, autóbuszon, villamoson, trolibuszon, fogaskerekűn a járatok teljes hosszán, HÉV-en a Budapest közigazgatási határán belüli vonalszakaszokon.
Az érvényesség időtartama alatt a metróhálózaton belül (ideértve a földalattit is) átszállásra jogosít, de útmegszakításra és visszafelé utazásra nem használható.
A jegyet a metrón és a földalattin az utazás megkezdése előtt, a többi közlekedési eszközön a felszállás vagy a jármű elindulása után haladéktalanul kell érvényesíteni.
Bélyegzős érvényesítés esetén a kezeléstől számított 60 percig, az éjszakai járatokon 110 percig jogosít utazásra.
A jegyet ellenőrzéskor fel kell mutatni, és az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni. Vissza nem váltható! -
Tim82
félisten
válasz
venember83 #6836 üzenetére
Szerintem már megkapta valakitől privátban.
kételkedem: néha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest