- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon tetszik ez a szám, és ma még jó idő is volt, ehhh..., boldog vagyok...
-
-
Holnap kelhetek 3-kor, szinte összerezzenek a tudatára is.
-
Ebéd letudva, jó idő on, Guns n' Roses fülesben, bicaj elő, és go...
-
-
-
Ilyen originál rádiót nem gyűjt valaki? Nekem van egy, már jó pár éve őrizgetem, most találtam rá a szekrényben. Kicsit veszélyes, teljesen gyári, új állapotú, bontatlan és még működik is.
-
válasz
venember83 #6997 üzenetére
Áh, táska.
-
Jó reggelt
.
-
-
Beteg
-
-
válasz
venember83 #6918 üzenetére
Ehh, errefelé nem és kész
.
-
Elég rossz napom van, de még a nap se süt
.
-
Fót közvetlen közelében ki akik, aki ráérne egy délutáni nézelődésre
?
-
-
-
-
-
-
válasz
venember83 #6755 üzenetére
MotoGP se a régi már, Formula 1-t pedig olyan 98-99 óta nem nézek, mert minek
? A tenisz még csak-csak, de elaludtam volna rajta
. Na, jó éjszakát, mert holnap 4-kor kelek
.
-
válasz
venember83 #6751 üzenetére
Mikor 6-7 éves lehettem, akkor fejen talált egy labda, azóta utálom a focit. Ami nálam bejön azaz úszás, tenisz, és a motorsportok. De mivel se időm, se energiám egy-egy efféle sporteseményt megnézni, így mióta eszemet tudom nem nézek ilyen dolgokat TV-ben. Személyesen meg lehetetlen, mert kint lakok a világ végén, Nyír1-en meg nem igazán tartanak csak "vicc" dolgokat ilyen téren.
#6752 Bon3ss: Elnézést, nem pont neked szántam, épp kirobban belőlem az ilyen, mikor mindenki rá van kattanva a Barátok közt-re meg a Való Világ-ra. Mikor 5 percre belenéztem, rögtön tudtam hogy semmi sem maradt ki az életemből amit eddig ne akartam volna tudni/látni. Köszönöm, de inkább nem kérek belőle a TV is csak azért van hogy a Pen-t beledugjam és megnézzem az aktuális mozifilmet, amik nagy része szintén "egykaptafás", egy-két remekműtől eltekintve.
-
Nem tudom mi van abban a TV-ben hogy annyian nézitek, de én átlapoztam a TV újságot és egy jó műsort se találtam HBO-n meg állandóan ismétlés megy orrba-szájba, így kidobunk a kukába havi 5600ft-ot előfizetésre, mikor sohasem nézzük. Ez is csak olyan mint a Kama Sutra, mikor a kezükbe jutott mindenki ki akarta próbálni, átnyálazták és próbálgatták, azóta eltelt pár év és már unalmas, így új dolgokat kell kitalálni hogy élvezetesebb legyen. Na, pont ilyen a TV, régen volt egy csatorna, azután három, most már millió, persze jött még a felvehető, visszajátszható oda-vissza tekerhető időgépes TV, és azóta semmi, egyszerűen üres, csak a régi 20-30 éves filmek, fél órás reklámok, idiótáknak és szellemi rokkantaknak való műsorok, vagy unalmas politikai szösszenetek és celebek orrba-szájba.
-
Hazajöttem uszodából, fárad vagyok, nyűgös, alukálni kéne...
-
Rossz idő van kinn, nem lehet semmit se csinálni
. Nagy csalódás ez a hétvége, meg még rövid is
.
-
Hazajöttem motornézőből
. Rohadtul fúj a szél, fáztam
.
-
Paracord karkötőt (kobra fonással) valaki nem csinál, esetleg vennék vagy kettőt?
Ilyen kellene, csak terepszínűben:
-
Jó reggelt.
-
válasz
fokukac #6623 üzenetére
Baromira tetszik ez a kis Polo, de annyi pénzt nekem nem érne meg, bár ha azt vesszük 2003-ban mi is 2,5 millát adtunk Wagon R+ért
. A régi Swift ha úgy vesszük mai napig rohadt jó autó, csak ugye a könnyű súly átka hogy kissé törékeny, amúgy nekem a rekordom 6 liter volt a Wagcsival, a legtöbb pedig 12, de még mindig jobb, mint miikkor 25 lotyót lenyomtunk terepen sárban a Niva torkán, és az 1.7-es injektoros volt, szóval nem kellett volna zabálni, de állandóan beragadt a sárba és felezővel adunk neki padlót
.
-
-
Ki vagyok akadva
. Bírom mikor állandóan más kívánságainak kellene eleget tenni, a másik fél pedig szimplán leszarja a saját érdekeimet, így ez lazán csak kihasználásra megy a játék, de egyszer nekem is elszakad a cérna és bekattanok
.
-
-
...mennem kell, filmezek és alszok, jó éjt mindenkinek
.
-
Nah, pihenek, azután jövök vissza...
-
-
Hazaértem
.
-
-
Jó reggelt. Remélem mai is sütni fog a nap!
-
-
-
-
-
Kerti munka megvolt, bicajozni kéne, csak ne legyen ilyen kellemetlen idő, bár az is jó lenne ha nem cseperegne az eső.
-
Jó reggelt
. Egy kis ébresztő zene
.
-
-
Az nem jó, a miénkbe most volt olajcsere mindkét helyen, persze -15k. A hátsó tengely előtt van egy kis fém kapocsszerű izé, abba van belekötve a kézifék bovdene, azon húzhatsz nyugodtan, de amúgy Opeleknél 5-6 kattanásnál fog rendesen, haver F Astrája is elindul 3/4-ig behúzott kézifékkel
-
-
-
Nah, végre pihi
. Tegnap 4-kor keltem, lehúztam egy műszakot du. 4-ig, azután 8-tól mentünk a Black Rock Machine-ba italozni, Zenorba koncertre, azután vissza a Black-ba, mindezt hajnal 4-ig. Reggel 8-tól pedig mentem segíteni pakolni, és most értem haza, szóval kemény vagyok
.
-
-
-
Mosolyogsz? Lábad nem fáj? Én nem mosolyognék.
Fura, de ha netezni használod bőven elég. Kifejtem bővebben: ...Kétekedem gépéről pedig keresztfatergépe jutott eszembe, aki két éve kifogyasztású VGA-t keres, de a gépet egy "noname" 400W-s tápra bízza, ami max. 60%-os hatásfokkal dolgozik
...
-
válasz
kételkedem #6100 üzenetére
E 7200
? Eh, mint keresztapám gépe
.
-
-
-
Én nem venném úgy. Nekem volt egy Samu NP-150-esem, de nem előfizuval, csak mobilnet nélkül, összességében jók ezek a kis gépek, elég strapabíróak is, egy 6 cellás akksival rendelkező modell meg bőven jó hosszabb utazásokra is. A 1012 HD meg főleg jó, bár ezek full passzívak szóval ha nem vigyázol, eléggé melegszenek a kicsikék, de legalább csöndbe vannak, így hajnali netezést nem zavarja meg a felbúgó ventilátor, bár kissé túlzok, mert nem igazán volt hangja a ventijének, inkább csak a meleget lehetett érezni, ha elővettem egy-egy régebbi játékot és toltam rajta. De nézz be a netbook.-os topicba, ott jó fejek és segítenek, de én személy szerint a 1012 HD-t mindenképpen ajánlom.
-
-
-
Nőnap letudva a való életben
. Boldog nőnapot az ittenieknek is, mármint aki nőnek érzi magát, vagy tényleg az is, esetleg úgy nevelték fel
. Remélem holnap is sütni fog a nap, meg hétvége felé is, pénteken pedig koncert, szóval be leszek állva, addig meg gyakorlom hosszútávpislogást
.
-
-
Nah, ma unatkozgatok így estefelé, holnap nőnap, eh mindenkinek nem vehetek virágot... Bezzeg a férfinap már el is van felejtve...
#5884 BlacKSouL: Nem mondasz hülyeséget, de lehet csak ki vagy bukva és azért gyengült le a rendszer. Vagyis nálam akkor szokott előfordulni, olyankor érdemes szünetet tartani.
-
-
-
-
Reggelt' mindenkinek
.
-
Unatkozom, most ezt hallgatom
.
-
-
Én a hsz.-ben nénikéztem (más megszólítás így hirtelen nem jutott eszembe), idősebbeknek elvből csókolom-ot köszönök, e jelen esetben simán írhattam volna hogy nő, csak kissé feldúlt az esemény, de szerintem látszik is hogy elég furcsán írtam, mert még kavarogtak fejemben a gondolatok, hogy mi lett volna ha...
-
válasz
kételkedem #5791 üzenetére
Sajnos nem, sohasem lehet hozzászokni az ilyenekhez, számomra mindig megrázó.
#5792 Bon3ss: Nem gond, szerintem te jobban tudod mint én, csak a véleményem kikívánkozott belőlem. Nyugodtan törölheted a hsz.-t, ha valamit sért, bár nem hiszem hogy gond lenne belőle.
-
-
-
válasz
Tothgera30 #5783 üzenetére
...Huh, tényleg félreérthetően írtam így visszaolvasva. Nah, ki is maradt hogy felvittük, életben maradt, azután újra semmi, és meghalt, se vérnyomás, se légzés, akkor már semmit sem letett vele kezdeni....
-
Majdnem, csak ez keményebb, ott csak végstádiumban lévő betegeket ölt meg a néni. Itt pedig szegény 60 éves nénikét letolták a sebészetről, mire leértek vele a kardiológiára, már az EKG-re rárakták és nem volt pulzusa. Én már akkor értem oda mikor a doki élesztette újjá, de az a barom telenyomta levegővel a gyomrát (nesze neked e.ü.) és a hányadékát nyelve vissza és csorgatta a padlóra. Ahogy elmondták, elvileg a Rubennel még fújták bele a levegőt, de csak a gyomortataralom szörcsögött benne, inkább azt tolták a beteg tüdejébe (hagy szívja), végül vénát szúrtak és 3* adtak Atropin dózist, azután 3* találtak a géppel mérhető pulzust, de gondolom ahogy a hányadék benne volt, attól szépen megfulladt. Egy kib@szott leszívó volt ott, azzal próbáltuk szívni a kolleginával, de nem működött, egy Ruben szét is esett, végül lett egy normális szívó, amivel le lehetett valamennyit szívni, azután ahogy az orvos kezei közül ki lehetett könyörögni, gyorsan fel is pateroltuk sürgősbe, ott gépre kötve megmaradt. Bár állapota addig se volt 100-as, tehát nem fog már sokáig élni, csak hát leginkább az idegesít hogy miért nem vitték rögtön a sürgősbe ha gondolják hogy szakrendelőbe nem lesz hozzá elég cucc.
-
Eh, eggyel bővült a kezeim között elhunytak száma...
-
Hogy is mondjam... ki vagyok, remélem holnap könnyebb nap lesz.
-
Ma kiakadtam, de nagyon egy szörnyű emberi magatartáson, ami nem illett a hivatáshoz. Egy régi barátommal találkoztam ma délután. Gondoltuk beülünk egy sörre, azután megyünk az 576-ba, venni pár még ott beszerezhető legendás játékot, hogy az "öreg gamerek" hagy Lan-ozzanak kicsit hétvége felé. Pár sör elfogyasztása után elindultunk és olyan 10-15 perc múlva meg is érkeztünk a bevásárlóközpontba. Megcéloztuk fent említett üzlethelyiséget és határozott léptekkel elindultunk, hogy véghez vigyük világmegváltó, ember populációpusztító, hímivarsejtölő ördögi tervünket. Erre hallom hogy egy biztonsági őr mond valamit. Simán továbbmentem én is, haverom is, mert hát nem előttünk állt, nem láttuk hogy nekünk szól a tömegben. Erre utánunk kiabált emelt hangerőn: "Süketek vagytok? ...Hová mentek?" Persze abban a pillanatban meg is fordultam, hogy most kinek is szeretne szólni az öregúr, és ekkor vettem észre hogy épp rám néz. Benyögtem neki hogy az üzletbe, és ekkor ő abban a pillanatban el is fordult én ment dolgára. Kicsit megszeppentem az incidens hatására hogy ennyire lenézik az embert (hozzáteszem, rajtam az elfogyasztott ital hatása egyáltalán nem látszott). Ekkora nyílónos megalázás nem sokat ért még, így utólag kissé felháborodva mérges vagyok magamra és a helyzetre.
Tehát ez így szabályos, hogy "lesüketezik" az ember tömegben? Mi van ha tényleg halláskárosult vagyok és ő ezzel engem sért, akkor be is perelhetem? Ha az ügyvédem jelenlétében nem akarom megmondani hogy hová megyek, mert hát mi köze hozzá, ő is csak egy alkalmazott? Tehát végül is mit lehet ilyen kor tenni, mindenképpen köteles vagyok engedelmeskedni a bunkó magatartású Security-s jelmezt viselő illetőnek, vagy simán otthagyhatom?
-
válasz
koshmar #5556 üzenetére
A C4 totális katasztrófa, főleg a Xsara után jól elbaltázták. A C5 pedig Bazsónál talán egy maximum egy hónapot töltött. Még ha 10 évig használja, akkor elhiszem hogy elmondja a véleményét, de ez így nem okés, én is beleülhetek, lemondhatom hogy kényelmes meg puha és még jól is megy, de mit sem tudok arról hogy mennyi pl. a szervízköltsége, alkatrészköltsége, fenntartási költsége (ami egy családi autónál nagyon fontos szempont). BX-ben pedig ültem, és az tényleg rohadt jó (he-he-he, rohadt is rendesen), de ott is a felfüggesztés romlott el legtöbbször, és nem olcsó mulatság egy olyan autóba olyan drága alkatrészt venni ami majdnem annyiba kerül mind maga a gépjármű.
-
válasz
kételkedem #5554 üzenetére
Igazad van
. Haver is azt mondta hogy akkor adja el a 20 éves F Astráját ha kilát az alján
.
-
válasz
kételkedem #5550 üzenetére
Az autós topicból Mr.Grincs-nek van C5, ő néha ódákat zengett róla, néha pedig komoly gond volt vele. Tehát eléggé megbízhatatlan autó, de ebből is ki lehet fogni jókat, így csak sok szerencsét tudok kívánni hozzá. De én ha franciát vennék, akkor Renault, Peugeot alá nem adom, pedig tudom hogy PSA, de akkor is, ez ilyen rögeszme. De hát mit akarok? Suzuki jó az, ilyen hitvány útra, így is már két kavicsfelverődés van a szélvédőn, szóval bőven marad még, meg hát épp ma 58000km lett benne lassan 8 éves korára.
-
válasz
kételkedem #5546 üzenetére
Nem akarom ócsárolni, mer nagyszerű autó a tervezőasztalon, de annyi hibát és problémát szokott okozni a bonyolult rendszere hogy ejha...
Inkább csak annyit mondok hogy a hiperszuper hidrós felfüggesztés miatt (kitolta a hátulját és úgy maradt) egy C5 2 hónapig állt a szervizben míg rájöttek mi a baj, pedig értenek hozzá.
-
válasz
koshmar #5504 üzenetére
64bites lenne rajta!
#5505 Jhonny06: Szívesen.
#5506 zoltanz: Azért egy óra öltöztet, és sok mindent elárul a tulajdonosáról. Mondjuk akin egy Certina vagy Omega van, az eléggé igényes lehet, és minőségi termékeket vásárol.
#5507 Winner_hun: Köszönöm a linket, később megnézem részletesen.
ui.: Indulok szemészre Várdába Lengyel Annához!
-
válasz
Winner_hun #5502 üzenetére
Pontosan milyen? Mert én is tervezek venni, de csak 32Gb-osat Win 7-nek.
-
-
-
válasz
Jhonny06 #5489 üzenetére
A futároknak nem szokásuk visszaadni, általában bevágják hogy nincs náluk apró vagy visszajáró, más esetben fél óráig keresik a visszajárót, én így mindig úgy adok hogy egy kis "fröccsre/felesre való" is maradjon és kész, persze vezetés közbe ne igyanak.
#5488 zoltanz: Attól még drágább és lehet hogy a márkát fizeted meg, vagy a minőséget.
-
-
-
-
-
-
Jó reggelt mindenkinek.
-
Ez a hó
. Mindegy, ma 30Y és nem megyek, ez fáj legjobban
.
-
-
válasz
kételkedem #5296 üzenetére
Áh, lehet csak elnézte vagy nem figyelt oda, neki is lehet rossz napja.
-
válasz
kételkedem #5215 üzenetére
Ne aggódj, fiatal koromban nekem is gondjaim voltak a matekkal, bár nem is igazán érdekelt, később majd jobban fog menni neki.
-
Hulla vagyok... és még a napom se jött eddig össze, valahogy semmi sem sikerült.
-
-
-
válasz
koshmar #5142 üzenetére
...Pár éve egy ismerősöm megjósolta: "Haver, ha nem húzunk el a megyéből, pár év múlva Chicago lesz, és nem a szebbik fele, hanem a gettó stílusú, bandaháborúkkal, drogokkal, kúrvákkal." Tehát erősen tervezem hogy nyissak külföld felé, még fiatal vagyok, jelenleg semmilyen komolyabb párkapcsolatom nem fűz ide, így nem sok értelme lenne maradni, kivéve ha normálisan fizetnének...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest