- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Az meredek, hogy a relatív páratartalom már megint 23% ?
Tavalyi rekord 16%. Köhögés, szemszárazság, szemfájás, szájszárazság, torokkaparás, meg efféle egyértelmű következményei vannak. Sajna egy 168 m2-es irodában egy 15k Ft-os ultrahangos hidegpárásító kevéskének tűnik. Hiába párologtat el 5 liter vizet 8 óra alatt.
Cserébe otthon beavatkozás nélkül nem megy 55% alá, és légszárítóval is nehéz 46 alatt tartani.
Pedig ott is meg itt is radiátor van, kvázi távfűtés.Ja, egészségügyi alsó határérték 30%
Mondjuk hiába van kint köd, pára, latyak, lucsok, meg izzad még a beton is, ha a szellőztetés kb. hetente egyszer van 2x 8cm-es résen keresztül 3 percig. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #31118 üzenetére
az mijazhogy shamphinyhon
-
BlacKSouL
addikt
A dzsipszidí az az össznépi segélyalap.
Gyakorlatilag minden amiből a végén segélyt, lakhatási támogatást, családi pótlékot, meg más egyebet ki lehet fizetni 'szocpolitilag' a jól szavazó kiccsaládok részire.
Azaz minden amit te mások helyett kifizetsz. Plazmatévé, esmerci, audikúhét, nyócszobáslakás, húszkilós nyakfuksz meg effélék.Erre mifelénk például rendkívül magas a dzsipszidí, mert 10 milliósnál nagyobb értékű autóból csak és kizárólag egyféle etnikum száll ki, és nem arabok, nem kínaiak, pedig errefelé van arab orvos, és kínai kajáldás nem is kevés.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #31071 üzenetére
Vegyél valami epölt. az biztos, divatos is, villoghatsz is vele, egymilliárd légy nem tévedhet, dzsipszidít is pörgeted, nem kell vele semmitse csinálni csak megveszed, használod oszt kész. Nem olcsó, de ne szarrágóskodjon az ember.
ja, és öltönyben se kell járnod soha többé, még akkorse ha szereted
-
BlacKSouL
addikt
Imádnivaló a tél, főleg ezzel a fasza ónosesővel..
15 km-t kell buszozni 130 embernek a céges karácsonyi partira. Hát kész öröm lesz a centi vastag jégen... -
BlacKSouL
addikt
válasz
ClayMore #31027 üzenetére
"jobban le tudom alkudni a költségeket ha szebben fel vagyok öltözve? rövidebbek lesznek a kifizetési idők? nem fognak aláírni ha farmerben és ingben vagyok?
minden üzleti tárgyalásnál azzal kezdek, hogy:
-tegeződjünk, jó az oldott légkör
-hagyjuk a formalitásokat"Ebből is látszik, hogy nem tárgyaltál még mondjuk angolul japánokkal, ahol nem tudsz tegeződni, kénytelen vagy ragaszkodni a formalitásokhoz, mert nem vesznek komolyan, ha nem adsz a formalitásokra. És ez még részben igaz pl. a koreaiakra is. De mondhatnék franciát, vagy spanyolt is.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Hujikolp #30966 üzenetére
telefonos ajánlatoknál az egész beszélgetés alatt egyetlen - igen, persze, köszönöm, természetesen, hogyne, mindenképpen, elfogadom, beleegyezem - sem szabad hogy elhangozzon, mert akkor azt az egyetlen szót ráutaló magatartásként fogják utólag értelmezni, ami pedig szóbeli szerződéskötésnek értelmezi utólag is a jog, és még csak perelni sem érdemes. Legyen ez vásárlás, szolgáltatásmegrendelés, szerződéskötés, szerződésmódosítás, vagy egyéb.
A szöveget olyan nyakatekert módon lehet és szokták is megfogalmazni, hogy fel sem fogod, csak az utolsó 4-5 szót, amire ótomatikusan igent mondasz. -
BlacKSouL
addikt
Fél éves bónuszom 59 000 Ft.
Tudom, kussoljak, van ahol nincs is. -
BlacKSouL
addikt
válasz
mikoljan #30911 üzenetére
Jelenleg 8 km-re lakom a munkahelyemtől. Volt közelebb, de kivették alólam a céget. Ettől csak messzebb lenne, és annyival, hogy arra már el is menne a plusz bér.
De ha Starján belvárosában tudsz céget aki hajlandó megfizetni azt amit 5 év alatt autóiparban, műszaki stratégiai beszerző területen, nyelvet folyamatosan használva, ártárgyalásokat akár egyedül is lefolytatva, technológiákat többé-kevésbé megismerve sikerült összeszednem, szólj. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #30904 üzenetére
Nálunk 5 évig stratégia volt: felvenni valakit valami pozícióba, legyen valami felsőfokú jellegű végzettsége, beszéljen nyelvet, aztán adjunk neki diplomára, nyelvvizsgára meg 0-1 év munkatapasztalatra 130k bruttó kezdőt havi 10 melegétkes utalvánnyal. Lehet formálni, tanítani, nevelni. Ha véletlenül mégis lelépne, mert valami mocskos kapitalista multi többet ajánlana, akkor menjen nyugodtan, majd feladunk megint egy hirdetést, és majd jön valaki.
És jön!
És nem számít, hogy betanulni, betanítani, gyakorolni idő, pénz, meg kritikus pont, munkaerő megtartás 0. Nem adunk magas bért, nem adunk extra juttatásokat, örüljön hogy dolgozhat ebben a régióban. Ha meg nem tetszik jön helyette más. Szakemberek sosem lesznek így a cégnél, de kurvasokat spórolnak (szerintük) a bérköltségeken. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #30886 üzenetére
Deee aztatot én úgy nem tudom, meee' nem vagyok közgizda.
MNB statisztikai adataiból a negyedéves inflációs jelentésekből kibogarásztam az adott előző éveseket, és az jött ki hogy:2013: 5,0
2012: 5,8
2011: 3,9
2010: 4,9
2009: 4,2
2008: 6,1Ebből az uccsó az én forrásom szerint 5,2 volt, de az összesítetted szerint 6,1, míg 2009 4,5 helyett 4,2 volt.
Na így a fenti adatlistából hogy és mennyire számolod ki? -
BlacKSouL
addikt
Le tudja nekem írni valaki valahonnan, hogy mennyi volt az évenkénti, és végül a teljes infláció 2008 február 01 óta mostanáig? Illetve ha van becsült 2013 év végéig, akkor azt is pluszban.
-
BlacKSouL
addikt
Nagy pörgés van e
-
BlacKSouL
addikt
Ez jelenleg a céges internethozzáférés. Hogy miért a francia cégen keresztül kell csatlakoznunk, senki ne kérdezze, de a levelezőszerver is még mindig Japánban van, szóval örülök, hogy egyáltalán van.
-
BlacKSouL
addikt
Erkölcstelen vagyok, ha egyáltalán nem sajnálom azt a motorost, aki először rabolt, aztán rábaszott?
Járhatna hasonlóan az összes ...
Következő hír: agysebész laptopját lopták el egy kocsiból.
Egyéb kérdés.? -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #30811 üzenetére
Hülye vagy? Akkor amortizálódik a hókotró. Majd ha elolvadt a nagy része, kiküldik a nedves aszfaltra kiszórni a salakot.
Itt nálunk legalábbis ezek a reakciók a közterületesektől.
Ja, és azért nem nyomják le a tolólapot, nehogy elkopjon az alján a koptatógumi... -
BlacKSouL
addikt
Rendkívüli módon ocsmány idő van. Utálatos.
Természetesen a legdurvább téli útviszonyok közepette kell nekem az ország egyig végéből a másikba autózni üzleti útra vagy 500 km-t, de hasonlóan csodálatos körülmények között kell holnap reggel 8-ra ismét autóznom 100-at, majd haza, majd holnapután megint százat, majd megint haza. Közben napi 10 centi havat mondanak.
Az mondjuk durva, hogy 2-kor elindultunk Békéscsabáról, ahol 3 fok volt, és száraz út, majdnem napsütés. Szolnokon már enyhe köd volt és -4 fok. Jászberénybe érve már hófúvásos lefagyott utak voltak -7 fokkal, és hóeseéstől eltekintve, ami vagy 30 km-en át segítette az éjszakai vezetést a havas, láthatatlan úton, gyakorlatilag végig jeges, hófútta utakon jöttünk haza. De hazaértünk 19:45-re. Volt ahol 40 km/h volt a csúcssebesség.
Láttunk egy helyijárati buszt, aminek nem nagyon volt hátulja, de a legsúlyosabb a Nógrád volán Pesti járata valahol Pásztó környékén, ami a sima két sávos 21-es halálút egyik forgalmi sávjában állt félkeresztben, azazhogy ült, mivel a bal hátsó kereke hiányzott, a doblemez széthasadva, a busz meg a seggén ült, a tengely csak úgy meredezett kifelé. Az utasok meg még rajta, el nem tudom képzelni milyen az, mikor 50 körüli tempónál egy busznak egyszercsak kiszakad a hátsó kereke a tükörjeges havas úton...Az idegrendszerem kissé zaklatott.
Ja, holnap infó ZH, Fizika ZH, kémia ZH, makró ZH, szombaton matek ZH, statika ZH, ábgeo ZH.
Kb. ott tartok, hogy felpattintottam egy üveg barnasört...Hétfőn a főnökkel lesz egy súlyos összetűzésem.
De jó lenne már kicsit pihenni, unatkozni, semmittenni, aludni. -
BlacKSouL
addikt
Az valami idegen ótó. Mindenesetre a CC-nél látszik mekkora helyeket festettek fel, és a női antidriver dolgozók is be szoktak tudni állni többékevésbé normálisan.
Bár... kb. ugyaninnen kiállva is tolattak már neki a mögöttük keresztbe 5km/h-val jövő 30 tonnás nyergesnek.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #30687 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #30672 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
pfeejj, ocsmány egy idő
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus #30659 üzenetére
Ne bonyolítsd túl. Nem ez alapján vesznek vagy nem vesznek fel. DE, elég ha megjegyzik, hogy "na, ő volt az (egyik) aki megköszönte"
Az utóbbi 4-5 hónapban elég sok véleményt(hivatalos, nem hivatalos) hallok a HR oldaláról, mivel mögöttem ülnek. Ha kis beleszólásuk is van a dolgokba, fontos a jó vélemény, de általában nincs idő a hosszú szívhezszóló regények olvasgatására. Jó benyomás, udvariasság, határozottság de nem nagyképűség, jó önismeret, talpraesettség. Ezek a legfontosabbak ha a HR-t mint embert kell megnyerni. Azért előfordul, hogy ők csak adminisztrálnak a felvételiztetőnek, semmi lényeges szerepük nincs.Nálunk kb. így néz ki a dolog: ha eljut az önéletrajza/jelentkezése a HR-hez és onnan a kívánt részlegre, és behívják, akkor ott a telefonok darálószerűen mennek. 'Alkalmas-e bejönni, blablabla.." Aztán az illető bejön, illik pontosan, de ne fél órával előbb érjen oda, mert csak kínos várakoztatás lesz(ezt sokan elk.rják). Mondjuk ha busz ritkán jár akkor is illik balanszírozni az időt. 5 perc a standard a megbeszélt időpont előtt. Késni nem jó. Ha jönnek az emberért, udvariasság, hangos érthető köszönés, név, onnantól ő mutat utat, irányt, ilyesmit. Ilyenkor jön a fontos: ha mondjuk irodán kell keresztülmenni, egy határozott jónapot köszönés jól hallhatóan. Ezt sokan elk.rják. 'Ezkiez? Nemtom, valami új felvételis. Oszt köszönni vagy valami?...'
Innentől a szokásos interjú, stb.
Nálunk sokszor van egy írásbeli teszt kb. 20 perc. Erre az időre egyedül hagyják, és 'ottfelejtik'. Ha az ember vár, lehet hogy 1 órára. Ha végez, és még 20 percen belül van, akkor esetleg érdemes várni. 25 percnél viszont tovább már nem jó. Ki kell menni, megkeresni az első embert, és segítséget kérni, hogy XY-al van interjúja, teszttel végzett, hogyan tovább. Van aki itt is óvatos. Résnyire nyitja az ajtót, kiles. Esetleg kinyitja, beáll az ajtóba és vár. Az emberek ránéznek, és dolgoznak tovább. Ez néha percekig tart. Ez nem jó. Kész, letelt, haladjunk.
Ha vége, részletek, további teendők, bármi kérdés azt felteszi, majd értesít, blabla, kifelé menet határozott elköszönés az irodától, lehetőség illetőnek megköszön, elköszön, lelép.Ez olyan egyszerűnek tűnik, de mondom, az elmúlt hónapok passzív megfigyelőjeként elég gyászos a tapasztalatom. Hozzáteszem itt vidéken rosszabb a helyzet, passzívabbak a jelentkezők, Pesten nagypofájúbbak vannak. De néha az egoista hozzáállás sem jó ómen.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #30641 üzenetére
és nem emlékszik hova tette a privátértesítő gombot
-
BlacKSouL
addikt
Bal fölső sarokban állandóan azt olvasom: Újraélvezett...
fixációm-e van? -
BlacKSouL
addikt
Este álltam kb 6-tól 10-ig szabad ég alatt, a kocsi úgy befagyott, hogy a 4-ből 2 ajtó volt nyitható. Szerencse hogy éjszakára viszont beálltam a fűtött garázsba. Kár hogy a cégnél megint szabad ég alatt van, délutánra ismét be fog fagyni. És olyankor recsegnek ropognak az illesztések.
-6 nem is volt veszélyes, azt hittem -10-ig is lemegy -
BlacKSouL
addikt
FF alatt indavideó lejátszója csak félig látszik, a felső részét a "Kis türelmet kérünk, rögtön kezdjük." soha el nem tűnő felirat foglalja el. Így se vezérlősáv, se hangerő, se semmi. Megoldás?
Aha, megvan.. flashblock miatt marad ott...ha kikapcsolom akkor jó. De ez nem jó..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #30563 üzenetére
Nem, de a két óra letelte után...
-
BlacKSouL
addikt
Kicsit le vagyok maradva infó téren. Létezik még olyan hogy Dual-Channel? Hülyeség 4GB helyett 2x2GB-ot venni?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #30555 üzenetére
Látod, zsidó temetésen lettél volna ülhettél volna napokig a térgyeden
Vagy nem térdelnek? Nem is tudom már...de hogy ülnek és napokig az tuti.
Nna, megnéztem. temetés után, és sámlin. De egy hétig. És nincs zene, nincs szex.
Na hát így állj a katolikus temetéshez legközelebb -
BlacKSouL
addikt
Ne sírj a munkahelyed miatt. Nálunk nemhogy nem kötelező szabadság, de a kötelező szabadságokat mint szabadnapokat is alig akarják kiadni.
Volt 10 munkanapom. 3 kötelező leállás Karácsony környéke. 3-at beírtam suli miatt, maradt 4. Mire a főnök elkezd akadékoskodni, hogy de akkor ezeket én ki akarom venni, mert akkor miért, és mikor, és mi célból, és miért nem vettem már ki, és írjak napi ütemtervet dec 31-ig hogy mikor jövök mikor nem.
Termelésvezető értekezleten szólt, hogy következő kedden nem lesz, mert szabadságot vesz ki. Mire főnök megkérdezte: csak azért vesz ki szabadságot, hogy fogyjanak a napjai?
Sales-es kollegina nyelvvizsgázott szombaton, és péntekre a maradék sok szabadsága közül 1 napot ki akart venni. Főnök kérdezte miért? Elmondta hogy jó lenne még rápihenni, rákészülni, kicsit rátanulni. Mire ő hogy nem most kell megtanulni, minek pihenni, meg különbenis, mondja meg hogy akkor még mikor akar szabadságra menni. És miért éppen akkor.Szóval úgy tűnik hogy ez a legnagyobb világfájdalom, hogyha az évi 22-23 törvényileg előírt kötelező szabadságot valaki véletlenül merészeli magáncélra kivenni.
Kötelező szabadság...
-
BlacKSouL
addikt
Szerintem ahogy a trendet nézem 1-2 éven belül az egész On és Offtopik külföldről fog fórumozni.
Addig menjetek, míg le nem zárják a határokat. Mert kétség nem fér hozzá, hogy az is eljön. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #30499 üzenetére
gipszkása?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus #30497 üzenetére
A mi multinacionális autóipari cégünkben az adminisztrációs irodából(HR, beszerzés, pénzügy-számvitel, asszisztencia) az elmúlt 5 évben 12-en léptek le. 14-en voltunk, jelenleg 12-en vagyunk, és 3-an 5 éve itt folyamatosan. Ebből kikövetkeztethető, hogy volt pozíció ahol 3-an is voltak már.
Fura ha elmegy valaki, de mindig jönnek a helyére.
Én azok közül akik leléptek, 3-al tartom a kapcsolatot, ők akkor már itt voltak mikor jöttem, és 1-2 hónappal, évvel azután mentek el. Akik azóta jöttek-mentek, azokkal egyel sem.
Hozzáteszem mikor idejöttem klasszisokkal jobb volt a hangulat. Most kínlódás van, munkaügyi bajok, személyi problémák. Nincs közösség igazán.Azok közül akik innen elmentek másfélszeres, kétszeres fizetésért, azok közül 2 van azóta is ugyanott.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #30489 üzenetére
Ahol annyira ráérnek ott semmi esetre sem.
-
BlacKSouL
addikt
Hosszantartó gondolkodás után arra jöttem rá, és ezt már mások is mondták.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus #30453 üzenetére
Egyértelmű, nem?
"Ha regisztrálni kell, biztos kevesebben mennek el szavazni. A nyolcmillió választó közül például ma csak kb 1,2 milliónak van ügyfélkapus regisztrációja. A Fidesznek ugyanakkor továbbra is megvan az aktív, jól mozgósítható szavazótábora, amely mindenképpen elmegy szavazni. Így a csökkenő részvétel mellett számukra kedvezőbb lehet az eredmény..."
-
BlacKSouL
addikt
Basszákmeg, ha a cigánycsaládoknak, cigánybandáknak hozzátartozik a kábítószerkereskedelem mint megélhetési bűnözés a kulturájukhoz, akkor ne próbálja már meg senki szentté avatni őket aakurvaéletbemá.
Az meg hogy gyülevész csőcselék hordaként próbálnak meg maguknak hamisan igazságot szerezni, meg lincselni, meg önkényesen igazságot osztani, hát sajnos egyetlen humanoid fajnak sem tartozik a tolerálható magatartáskulturájába.
Tessék szépen jó magaviselettel beilleszkedni, nem pedig agresszióval, mert egyre többeket fognak teljes joggal pofánbaszni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #30411 üzenetére
Na most mondd. Kivettem az akkumulátort a telefonomból, másnap visszatettem, és pontosan tudta hanyadika és hány óra van.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #30376 üzenetére
Afrikában egymást öldösik, tehát az egy más kérdés.
Itt viszont egy hete nem volt nap az igaz. Mikor országos köd volt akkor csak a belvárosban sütött, már 4 km-re a központtól is tejköd volt. Bementem cégtől anyagért, várostáblától befelé ragyogó nap, táblán kívül köd.
Viszont ez a tegnapi közétkeztetés tényleg odavert. -
BlacKSouL
addikt
Szarvasraguleves erdei gombával és fűszerekkel. Fogasfilé roston mangómártással. Magvas rizs tökmaggal, fenyőmaggal. Mangalica sertésszűzérme barnamártással. Tandori pulykamell zöldfűszeres tejszínes mártással. Harcsapaprikás. Juhtúrós sztrapacska. Csirkemell sajttal, fűszerrel besütve. Párolt zöldség (kelbimbó, brokkoli, bébirépa, karfiol). 4 féle sütemény(csokoládétorta, kávészelet tiramisuval, gesztenyés szelet, habos csokoládé mousse)
Svédasztal.
Ez volt a tegnapi ebédem. Mindent végigkóstoltam a zúzapörkölt kivételével. Nyamm.. -
BlacKSouL
addikt
Céges motivációs ötlet: Az 5/10 éves törzsgárda jutalmat illetve ajándékot utólag vissza kell szolgáltatni a cégnek, amennyiben a dolgozó az átadást követő 1 éven belül kilép a cégtől. Ennek a circus maximusa hogy az 5/10 éves törzsgárda jutalmat, illetve ajándékot csak azután kapja meg a dolgozó, ha a kiérdemlést követő +1 évig a cégnél marad mint munkavállaló. Magyarul az 5/10 éves törzsgárdát 6/11 éves törzsgárdának is lehetne nevezni.
Nem csodálnám, ha a vezetőink a nagy népi vezetőinktől loptak volna ötletet. Azokra az ötletekre hasonlít.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #30206 üzenetére
Aha..és hol a megoldás?
1.) Nemtom
2.) Nem szoktam hibernálni, de fordult már elő. Nekem alapvetően sleep-re megy ha lehajtom, illetve ha eltelik a power saving idő. Viszont volt már olyan, hogy sleep-re ment, aztán reggel jöttem rá hogy úgy maradt, és elvileg sleep módban is merül, ám reggel mikor indítottam, hibernálásból indult, és a töltöttség a fele volt kb.
3.) Nemtom.
Nekem meg a HP kicsit hangos, és folyamatosan megy a ventilátora. Nem a legmagasabb fokozatban, de hallani.. -
BlacKSouL
addikt
Na ha valaki még nem túl fáradt:
Kérdés az ívhossz: L=?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #30197 üzenetére
Össze kéne kotorászni az összes létező telepítőCD-t az alaplaphoz, stb-hez, plusz azokat amiket már azóta frissítettem, aztán meg kellene keresnem az összes olyan program telepítő CD-jét, vagy gépen lévő fájlját ami jelenleg a gépen van, vagy ami talán már meg sincs, keresnem kellene a kevésbé drágán megszerzett telepítőkhöz egy néhány betűből és számjegyből álló karaktersort, el kellene döntenem, hogy a 2005-ben sem túl acélos rendszerre ráhúzzam-e a W7-et, át kellene mentenem minden létező dolgot, telepítőt, adatot, leveleket, képeket, filmeket, zenéket a 120GB-os vinyóról a 640-esre, a másolás sikerességéről meggyőződnöm minimum 3x, megvenni végre a VP200-ast, majd elismételve a windóz telepítés 10parancsolatát, istenhozzádot mondani a 2005-ben telepített jó öreg XP-nek, kikapcsolni a gépet, szétkapni, kivenni a 640-est és a 120-ast, átjumperelni a szükséges dolgokat, bepattintani valahova a VP200-at, átírni a bootsorrendet BIOSban, felpattintani a VP200-ra a jó öreg XP-t, vagy a csillivilli W7-et(a rendszer többi eleme a VP200 ellenére még mindig 2005-ös lenne {P4 3.0; 1GB; i915 chip; X600Pro 128MB;...}) felpakolni a drivereket, felpakolni a progikat, kikapcsolni, összedugni a végleges rendszert (SSD-HDD-HDD-CD), BIOSban ismét állítgatni, a 640-re mentett adatokból felpakolni a maradék progikat, licenszelni, programokat konfigurálgatni, régi beállításokra emlékezni, be nem állítható, fel nem telepíthető progik miatt szentségelni majd anyázni, ...
Na erre nekem mostanában nagyon nincs időm. És a fentiek a legeslegideálisabb eset, ha a hardverrel nincs gond, és a szoftverrel is csak részben.
Viszont hónapok óta nagyon érik a dolog, mert lassan 8 percre nő a bootidőm.
-
BlacKSouL
addikt
SATA I-re képes alaplapba SATA III képes SSD-t érdemes betenni? Lefelé 2 lépcsőt kompatibilis?
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
No. Én kicsengettetnék velük vagy 1 milliárd
úesdétfontot, és valami semlegesen jótékony célra felhasználnám. [link]
El tudom képzelni, ahogy a júzerek egyre lelkesebben buzdítanak, hogy "nehagggyátokmagatokaaat..! szopassatokmindenkiiiit..!"" -
BlacKSouL
addikt
Mekkora egy rakásch fosch idő van odaki'.. Dehát van aki pont ezt szereti. Eső, köd, ködszitálás, szél, sár, fullasztó dögvész állott levegő, maró megszorult füst, szmog.
Emlékszem nyáron, mikor indulok reggel, csicseregnek a madarak, langyos szellő simogatja az arcom, vidám napsugarak birizgálják a homlokom, kis mókusok szaladnak felfelé a fákra, harapni lehet a friss levegőt. -
BlacKSouL
addikt
Gangbang style
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #29978 üzenetére
Tehát minden attól függ, hogy milyen liszt, de főleg, hogy melyik malomban őrölték meg. Mert lehet, hogy a Zsófia malomban megőrölt BL-55 búza-finom fajsúlya 6 g/ccm, a BL-80-as fehér-kenyéré viszont 6,9 g/ccm, ellenben a Gútai malom BL-55-öse 6,15 g/ccm, a BL-80-a pedig csak 6,81 g/ccm.
Szóval szerintem nézz utána ennek alaposan. Mert ha véletlenül nem a jó képlettel számolod ki, akkor dobhatod ki az egészet.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #29961 üzenetére
Nemá'. A melóm 98%-ában angolul kell gondolkodnom. Nem vágyom még többre.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
lujó55 #29956 üzenetére
A nap válasza: Nem érted te a jogállamiság lényegét.
Amíg csak dolgozol, fizeted az adót, áfát, áfaadót, adóáfát, csekkadót, adóadócsekkadót, tizedet, robotot, kilencedet, addig neked kötelességeid vannak. Köteles vagy dolgozni, dolgozni, fizetni, fizetni és fizetni. Meg kussolni. És Kovács Béla vagy.
Amint megölsz valakit, onnantól jogaid vannak, jogod van a neved elhallgatásához, K.Béla, adatvédelmi jogaid vannak, állampolgári jogaid vannak, emberi jogaid vannak. Jogod van tagadni, hazudni, jogod van ügyvédhez, vele magad felmentetni, jogod van fűtött cellához, melegvízhez, ingyen ételhez.
Ha különös kegyetlenséggel ölsz, jogod van csuklyához a fejedre hogy nehogy valaki meglásson ki vagy.
Ha visszaeső vagy szintén kivételezett vagy.Stb.
Más: az összes bagós füstölős autós egy bunkó paraszt tapló seggfej. Az ablakon kidobált csikkjeikkel a büdös nikotinszagú seggükbe. De szeretnék egyszer egy ilyen köcsögnek az autójára szarni. Csak úgy.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #29915 üzenetére
Hát persze. Azért mennek, mert kell. Különben nem mennének.
Ha valamivel nincs gond, akkor miért kell mellette kampányolni, tüntetni, menetelni. -
BlacKSouL
addikt
Az milyen ország ahol a kormány mellett kell tüntetni? Türkmenisztán? Észak-Korea? Chile?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #29911 üzenetére
nettó 8 vagy bruttó 8?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest