- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Mi tortent Kinaban? A januarban $149.10 vett memoria most $301
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #36573 üzenetére
devan
hdsentinel azonnal megmondta, hogy baj van, server event log is, de a seagate sajat tooljanak vegig kell futnia (5 perc alatt talalt 26 hibat), lesz egy jopar ora -
bobsys
veterán
Meghalt a januarban vasarolt egyik 1TBs Seagta vinyom. Kar, hogy a demo kornyezetem nagyresze ott volt, kezdhetem elorol
-
bobsys
veterán
most Magyarorszagon munkaszuneti nap van?
-
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #36351 üzenetére
es vegyel fel egy wife-beatert hozza ugy lesz az igazi
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #36331 üzenetére
Hideg van nalatok [link]
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #36284 üzenetére
Megtalaltam a bejegyzest amikor a Mustangot vettuk, itten van
Atiras az $75 + 7% tax (de a papirra $3000 irtuk, igy az ado $210) + rendszam eves dija $75 + $33 az egyeni rendszam. Ezekbol eves szinten az eves dijat + az egyeni eves dijat kell fizetni, minden evben a szuletesnapod honapjanak utolso napjaig. Muszaki nincs
A tax az nemcsak allamonkent, de countynkent is valtozhat, az autoert meg $5300 fizettunk
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #36284 üzenetére
A vetelar 6.5%
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #36279 üzenetére
Most kepzeld el hogy visszaesne a posta sarga csekk forgalma, ha bevezetnek a bankartyas fizetest (ami nagyjabol mindenhol mashol letezik)
Meg kell jegyeznem Floridaban az autoatiraskor csak keszpenzt vagy bank csekket fogadtak el
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #36267 üzenetére
Valami hasonlot lehet itt is. Atbasznak, levelezel veluk, aztan meg elmesz a fair trade akarmi hivatalhoz es majd ok megbuntetik. De nemtudom ilyenbe meg nem futottam bele sehol, marmint sohasem rendeltem ilyen helyekrol.
-
bobsys
veterán
válasz
Thrawn #36245 üzenetére
"Ebben az esetben Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a hiányzó termékek helyett más terméket kézbesítsen, a megrendelttel megegyező áron"
Hat ez kesz, ezt a dumat. Rendelek egy fenykepezot, de helyette kapok mondjuk egy fel raklap teglat? vagy esetleg egy feltengelyt?
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #36217 üzenetére
Kedvenc lufigazdasagod kovetkezo tortenete kovetkezik. Ma megyek es nyitok egy szamlat a ceg credit unionanal ket okbol. Az egyik, hogy latjak a dolgozoi recordomat igy majd a hazhitel felvetelenel jol fog jonni, meg olcsobb mint mondjuk a Citi a masik pedig, hogy van naluk ugynevezett Certificate Secure vagy Share Secure loan. Vagyis adok a banknak $1000 amibol o visszad $900 es $1000 kozti osszeget es ezt szepen visszatorlesztem az kamatokkal megemelve amikor meg vegeztem visszadja az ezresem
. Mert kell az a rohadt credit history
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
Ha Magyarorszagon veszek egy tanfolyami szolgaltatast akkor annak az AFAjat visszaigenyelheti az azt kifizeto amerikai vallalat?
A UK utam utan most be kell kuldenem a hotel, autoberlest, benzin szamlakat es majd a penzugy szepen visszakeri az AFAt utanna az angoloktol.
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #36054 üzenetére
Multheten kimentunk sutogetni a parkba. Eleludtam a fa arnyekaban, mikot felkeltem termeszetesen arnyek sehol, szerdara mar az egesz fejem hamlott
-
bobsys
veterán
A KeePass program mennyire jo? Megbizhato ha mondjuk a master jelszo 73 bites?
-
bobsys
veterán
Ez az amcsi egeszsegugy nagyon el van am baltazva.
-
bobsys
veterán
a kacsak atvettek a grundot a csirkektol
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #35876 üzenetére
4 eve vettem egy hasonlo samsungot es a mai napig mukodik ami a 3 foldresz koltozkodeset, par betonnal valo talakozasat figyelembe veve szep teljesitmeny
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
tokjo dolog vasarnap hajnali kettokor TMG servert basztatni, hogy mukodjon
-
bobsys
veterán
Megcsinaltam az expense reportomat, ugy nez ki a ceg fizette az Auchentoshan likort es meg maradt is a per diembol
-
bobsys
veterán
mert ha nem szaritja meg teljesen akkor felesleges, raadasul szerintem egy csomo aramot fogyaszt, kirakom az erkelyre es a nap ugyanazt megcsinalja
most latom nem tudtok hova teregetni
Sydneyben hasznaltuk tobbet, mert mikor 1 hetig esik az eso akkor nemtudsz az erkelyen teregetni es a lakasban sem szaradt meg 1 nap alatt semde inkabb vegyen egy hasznalt dryert, azzal gyorsabban meglesz a szaritas es tele lehet pakolni
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #35727 üzenetére
eleg baj az, hogy ok sem tudjak
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #35725 üzenetére
Magyar bankból utalni bárhova már más kérdés
Engem elegge megszivattott a magyar bank mikor utaltam penzt Ausztraliaba, mielott kikoltoztunk volna. Bementem a fiokba aztan meg felhivtam az ugyfelszolgalatot es atnyalaztam az ASZF 90 oldalat mielott utaltam volna ugyanis USD szamlarol ment az utalas. Direkt megkerdeztem, hogy hogyan mukodik. USD->AUD es kez vagy USD->HUF->AUD lesz valtas mielott elindul a vilag masik felebe? A fiokban es telefonon is mondtak, hogy USD->AUD konverzio lesz es kesz, az ASZF meg nem mondott semmit.
Elutaltam a trillio USDt es termeszetesen atvaltottak forintra majd forintrol Ozzi dolarra ami kurva sok penzbe kerult, sokott kaptam.
Telefonaltam meg visszamentem a fiokba es hat ez van, nem tudnak mit csinalni.
Irtam egy masfel oldalas levelet, fogyaszto megtevesztese, torvenyi idezetek stb., elkuldtem es a 30. nap lejarta elott a dupla konverzio miatti extra penzt visszaraktak a szamlara, de termeszetesen bocsanatot azt nem kertek. -
-
-
bobsys
veterán
Szoval hazaertem Floridaba. A London - Miami kicsit huzos volt (majdnem 10 ora az ut), de jot beszelgettem felszallaskor meg leszallaskor az egyik igencsak csinos MILF legikiserovel
A gepen befejeztem a Band of Brothers amit mar lattam 5 eve, de jo volt ujranezni valamint megneztem az uj Total Recall filmet. -
bobsys
veterán
Itt vagyok az egyik repulogep gyartonal az irodaban, az ablakbol mar belestem a gyartosorra, probalok intezni valami korbesetaltatast legalabb ebben a csarnokban
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #35438 üzenetére
Ez megrendezett, egy szepen felepitett show, mert eladni musort csocsokkel lehet meg azzal ha valaki proszto es kobuta, mert akkor a nezok nezik es mondhatja 2 sor kozott az ember, hogy latod anyukam milyen okos vagyok?
-
bobsys
veterán
Oszinten szolva nem, mar Ausztraliaban sem tetszettek a Viktorianus vagy milyen epuletek meg a szigeteles, rendes futes nelkuli pecok. Most Ayrben vagyok Skociaban az ut idefele naqgyon szep volt mar amikor nem az autopalyan menetm
4 csillaos hotel, de a csap itt is a tipikus, kulon hideg, kulon meleg a msodoban. Es nem ertem, hogy miert?
Az idojarasrol pedig en Sydneyben is faztam telen, illetve nem veletlen elek most Floridaban
Ma elvileg nem dolgozom (pedig fogok, delutan/este), elmegyunk korulnezni a kornyeken, var nezegetes, Glasgow, whiskey gyar latogatas ilyesmiket tervezek, holnap delelott pedig bemegyek a "citybe" es veszek egy uveg single malt whiskeyt, delutan pedig nekiallunk a munkanak. -
bobsys
veterán
Van az autoban km/h, de a kompjuter
merfoldben irja a kis kepernyore. Mikor a repterrol felhajtottam az autopalyara akkor gondolkoztam el a kiirt 70es tablanal, hogy km/h vagy merfold, de 70 merfold/oraval mentem es meg igyis elsuhant a tobbseg igy a merfoldet tippeltem
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #35399 üzenetére
Nemtudom, UKben vagyok es leleptem addigraa mar. Levezettem Leedsbe talalkoztam Viszlat kollegaval aztan meg feljottem Skociaba Prestwickbe.
Leeds meg Preston hat, hogy is mondjam, hogy PC legyek, ize, szoval nem az a hely ahol akarhany napot is elakarnek tolteni a jovoben. Az ut fel Skociaba nagyon szep volt, mentem kis hegyi kanyargos utakon, autouton, jobbra balra havas foltokkal tarkitott dombok, legeleszo birkak, szoval nagyon szep volt csak kar, hogy hideg van.A Golf tádéi, meg fain kisauto, ma lenyomtam 300 merfoldet vele es kenyelmes, az adaptiv cruise control nagyon allat, lassit helyettem ha elkezdek savot valtani es indexelek akkor elkezd visszagyorsitani a beallitott sebessegre, es szinte termeli a benzint 51mpg az atlag ami 4.6L/100 km ilyen fogyasztas meg nem lattam a sajat szememmel.
szerk: nem veletlen hivjak New Engalndnek New South Wales egy reszet Ausztraliaban, az is nagyon hasonlo volt mint az ut alatt
-
bobsys
veterán
Egy Golf TDIt adott a Hertz, de valami bluemotion vagy mi, kornyezetbarat igy a prisonal mindig leall a motor es ujraindul ha lelepek a fekrol. Picit idegesito viszont a cruise control az allat, nezi az elottem es koztem levo tavolsagot es ha fekeznek akkor az automatika is fekez majd visszagyorsit a bealitott sebessegre ha az elottem levo is gyorsit
-
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #35382 üzenetére
Csak a baj ezekkel, hogy mar nem szereled meg a mezo szelen ket marek alkatreszel a masik traktorodbol. sokan ezert nem vesznek ulyat, mert ha megall akkor szazezrek a javitasa mig az oreg orosz gepet a kertvegeben megcsinalod egy delutan alatt. Aposom konkretan az egyiket tavaly generalozta, kiemelte az egesz motort aztan delutanonkent szep lassan megcsinalta.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #35379 üzenetére
Hazamegyek jovo heten aztan kirakom az egyik live camet a plasmara
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #35377 üzenetére
johetnek, aranyosak
-
bobsys
veterán
Ki volt az aki a farmos webkamera oldalt belinkelte? Fuggove tett, itt ulok Angliaban egy irodaban es nezem a mi tortenik, a fulesben meg hallgatom a kukorekolast. Es bejott a kecske, meg egy barany.
-
bobsys
veterán
Van valakinek Macje es rajta Office for Mac 2011? Kiszeretnek probalni valamit az Outlookban
-
bobsys
veterán
Fokukac olvasd es gondolkodj el rajta, mert tudom most otthon mindent ramfogsz az asszony elott
Mondjuk fogalmam sincs, hogy van-e vam USA->UK vonalon
-
bobsys
veterán
en teljesen megszoktam Sydneyben a cheers mate szoveget, azota is hasznalom csakazertis, szokjak az amcsik
mennyire toleraljak a rendorok a gyroshajtast autopalyan a 70es tabla mellett?
Prestonban nagyjabol minden keresztezodesben van, de a varosban nem is akarok szaguldozni. -
-
bobsys
veterán
válasz
EQMontoya #35298 üzenetére
Nem tunt fel, hogy szazszor gyorsabban ment at ftpn? vagy amugy is lokal halo lett volna?
Szeretnem tudatni mindenkivel, hogy megerkeztem epsegben az Egyesult Kiralysagba. A repulout nem volt veszes, sokat segitett az alatato igy a het oras Chicago - Manchester utbol 6ot aludtam
-
bobsys
veterán
Angliaban/Skociaban lehet vezetni egy sor utan? Belefer a limitbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest