Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Lortech #36987 üzenetére
6-7 perc valóban túlzás volt.
Mondjuk a volt kollégák 45-ös átlagot diktálnak városban. Abban is igazad van, hogy ehhez tesznek magasról a kreszre, és a bringájuk is bőven 100 fölött volt. (Egyik ráadásul full karbon..)Maszkon én is gondolkodtam, aztán rá kellett jönnöm, hogy a megfelelő választás egy por és füstszűrős, kis légzési ellenállású munkavédő maszk lenne. Többe került volna, mint a bicajom.
u.i.: Én ezen az úton jártam a vége felé: [link], előtte pedig a Bogdánffy-n.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #36981 üzenetére
Ne legyél már kényes. 15 km az elég gyorsan letudható a megfelelő bringával.
5.4 nekem jobb kondiban 10-12 perc (lámpától függően), és csak egy traktorkerekű (2.0" és 2.2") montim van. Országúti cangával ez 6-7 perc lenne.
Mondjuk nem árt, ha van a melóhelyen zuhanyzó.Plusz pénzről eddig nem volt szó, csak a cseréről.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #36926 üzenetére
Utcán a kb. 1 decis palackvíz másfél-két dolcsi.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #36664 üzenetére
köszi mindenkinek
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #36660 üzenetére
Azon kívül, hogy németül van írva, tartalmilag egyezik a megbeszéltekkel.
Neked és úgy globálisan annyi információ szerintem elég, hogy junior fejlesztői munkakör osztrák és német nagyvárosokban havi bruttó 3000-3500 euró között mozog 12 hónapra levetítve. (Urlaubsgeldet és Weinachtsgeldet így kilőve a számításból.)
-
FehérHolló
veterán
Na, meggyütt az aláírandó munkaszerződésem Bécsbül.
-
FehérHolló
veterán
Tegnap megzavartam egy meghitt őzpikniket Nagybajom és Kadarkút között.
Elég kelletlenül hordták arrébb maguk, még az 1-2 perces buzdító dudaszó után is.
Tök édibédik voltak. -
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #36584 üzenetére
minden egész eltörött
-
FehérHolló
veterán
válasz
Kalandor #36561 üzenetére
Mi nemrég kinn vettünk németben vodafone-osat, mert a főnök szerint az volt a legolcsóbb.
Biztosítás szerintem majdnem édes mindegy, hogy kinél.Arra vigyázzatok, hogy nagy többségben sehol sem fogadják el sem a visa, sem a mastercard kártyákat.
Más: Lehet, hogy inkább az óttós topicban kellene feltenni, de bikázásnál miért a pozitívat kell először felpakolni?
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #36555 üzenetére
Ne aggódj, már tovaszaladt. Nem fog senkit bántani.
-
FehérHolló
veterán
Arra próbáltam célozni, hogy az egyszeri külföldi beírja a keresőbe, hogy airport shuttle, elsőnek kidobja őket, azt ennyi. Meg nem mellesleg a hotelnek, ahol dolgoztam, és az összes közeli konkurenciának is csak az airport shuttle-lel volt többé-kevésbé formális szerződése reptéri taxiztatásra.
Jelentős hányaduk nem pöcsöl az árral.
-
FehérHolló
veterán
Airport shuttle a külföldieknek szól, nem neked.
Más: Itt csücsülök a Pension Lehrerhausban Bécsett ([link]), harmadik körös állásinterjú imminent. Fura egy hely, egy régi pesti polgári bérház kolesszel keverve, hotelszerű elemekkel megbolondítva. Mindenkinek ajánlom, aki aránylag olcsó szállást keres kényszerből pár napra.
(Költséghatékonyságból zuhanyzó nélküli szobám van, de az épületben még nem találtam meg a közös zuhanyzót. Azért csak van valahol. (Elvileg van.)) -
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #36360 üzenetére
A tejberizst az emberek sokszor desszertként eszik.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Pisztillus #36262 üzenetére
ölts zsákruhát!!!
megfelelően kicsi térrészen bármilyen mozgás leírható, utána csak össze kell kötni a trajektóriát.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Pisztillus #36254 üzenetére
ööö, az 1-es villamos kicsit bonyolult dolog.
EU felújításra nem ad pénzt, viszont amint átviszik alágymányosinrákóczin, arra kapunk támogatást, és rá lehet majd fogni, hogy amiatt korszerűsíteni kell az egész vonalat, ezért a régi részekre is adjanak pénzt. adnak.Hasonló, mint anno a 4-6 kombínó.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #36240 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy szoktam látni a különbséget a leakciózott és a rendes között.
Persze, ott marad, csak nem annyi.
-
FehérHolló
veterán
Munkaügyi központba, vagy hova, milyen papírokat kell betalicskáznom, ha 1-2 hónapig munkanélküli leszek, és utána sem fogok itthon dolgozni?
TB-t rajtuk keresztül kell fizetni? -
FehérHolló
veterán
válasz
Cs.Orsolya #36125 üzenetére
Útközben - még mielőtt megérkeztél - rájöttem, hogy nem tudom értelmesen leírni, úgyhogy mindegy.
Olyasmi lett volna, hogy valaki már sokadszorra jelez (nem tudatosan), hogy segítsek neki, és nem akarok olyasmit megbolygatni, amit nem kellene.
De ez az én keresztem. -
FehérHolló
veterán
válasz
Cs.Orsolya #36104 üzenetére
Azért estefelé/holnap nézz majd vissza.
Jó munkát!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Cs.Orsolya #36088 üzenetére
Utoljára 2008-ban láttalak itt, az csak 4.5 éve volt.
Mondjuk azóta minden és mindenki megváltozott.jeti: Ilyen ez a bölcsész szakma.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Cs.Orsolya #36084 üzenetére
Neked bizony hova tűnt a rasztás hajú női avatarod?
-
FehérHolló
veterán
Jólvanokébocsi.
EQMontoya (#...73):
-
FehérHolló
veterán
Ugye nincs közöttünk pszichomókus?
Majdnemmás: rarriról tud valaki valamit?
-
FehérHolló
veterán
Az milyen már, amikor a német HR-es azt válaszolja, hogy az interjú pontosan másfél óráig fog tartani, így percre pontosan elérem az utolsó vonatom?
-
FehérHolló
veterán
áááÁÁÁÁááááááááá..
-
FehérHolló
veterán
Megvan az új szerelmem. Honda S2000. Lesz mire félrerakni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #35786 üzenetére
Nem tudom, hogy mekkora az ingatlanközvetítő cég, de szerinted az ikeának mennyit jelent havi 5-10-30 plusz potenciális vásárló?
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #35782 üzenetére
Az ilyeneket nem nagyon szoktam érteni.
Ha amúgy is őket választod, akkor a 3k pénz csak ráadás, aminek örülsz egy kicsit.
Viszont egy 3k-s (ráadásul IKEA) ajándékutalványért a fene sem fogja őket választani a konkurencia helyett.A cég részéről az ablakon kidobott pénz minden ügyfél után.
-
FehérHolló
veterán
Majd' két hete volt április 1.. Kicsit elkéstek: [link]
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #35687 üzenetére
Mind az előző, mind az eggyel azelőtti munkahelyemen tudtuk egymásról, hogy ki mennyit keres, és ezt hogy érte el a főnöknél. Az érdekképviselet alapja szerintem.
Az, hogy a munkáltató szerint ez cégen belül kire tartozik, és kire nem, nem érdekelt senkit. Az utcán természetesen senki nem kiabálta világgá ezeket az információkat. -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #35638 üzenetére
Na jó, jövő hét Stuttgart.
A volt cégemmel kötöttem megbízási szerződést, de az új munkaadómat képviselem ott. wth...Greed is good, said Gordon Gekko, júnó, pekidzs
-
FehérHolló
veterán
Szükség van/lenne rám Stuttgartban is.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #35580 üzenetére
A konyha egyszerűen isteni volt. Ilyen jó bárányt még nem ettem, és a leányzónak is elállt a szava, amikor megkóstolta a csirkemellbe tekert lazacot.
A második feléről megállapodtunk, hogy nem beszélünk senkinek.
Mindenesetre nem nálam kötöttünk ki, így nem érte meg a színházjegy.pohár: Hát inkább a kecske és a tyúkok.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #35541 üzenetére
Valamennyire cél az is, hogy 10-nél többet hagyjak ott, de ez most taktikai részletkérdés.
Első linkelt helyen milyen a kaja?
A második kevésbé tetszik.concret_hp: Az este második felére rendbe raktam a lakást, és elküldtem az öcsémet színházba. Sajnos 30% alatti az esély, hogy e lépéseknek lesz értelme, de ne ezen múljon.
-
FehérHolló
veterán
Igazából faszkivan, hogy egy négynapos héten - ami egyben az utolsó hetem is a cégnél - már 45 órát dolgoztam. Egyik nap 17-et (!!!)...
Belekényszerítettek, következő munkahelyen látják, amit most csinálok, és meg kell csinálnom elfogadhatóra. Csak jó lett volna, ha hét elején nem mondják erre az egészre, hogy nem vállaltuk a szerződésben, így nem kell megcsinálni...
Hétközben kiderült, hogy mégis...u.i.: Most is itt döglök, és nagyon tele a tököm, mindenki hazament a kisfőnököt kivéve, aki velem szívja a bránert szintén a nagyfőnök miatt...
u.i.2: Ma van a leadási határidő, utána kötbér.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #35276 üzenetére
Az is fura, hogy már ilyen szőrös.
A harmadik állat mizébigyó a képen? nyúl? (vad)kacsa?
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #35274 üzenetére
Cukorfalat.
Már eszi a szénát? -
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
Budapest - Bécs - München railjeten van-e wifi?
Semmi nincs róla a neten, így valszeg nincs. -
FehérHolló
veterán
[link] - utolsó bekezdés.
-
FehérHolló
veterán
Mennyire ciki tiny.cc az URL rövidítésre?
Önéletrajzba kellene. Rövidíteni pedig muszáj lenne valamivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest