- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Hmm,egyik sport csatorna sem adja Erdei meccsét?
-
ToBeY
nagyúr
Voltam személyit csináltatni meglepően flottul ment minden,kb 10perc alatt végeztem.Nyáron az útlevélkészítés olyan egy óra volt,és csak második nekifutásra sikerült,mert elsőre az informatikai rendszer nem működött.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid #53827 üzenetére
Annyira unszimpatikus ez az ember,hogy semmilyen formában nem érdekel.Lehet,hogy megjátszott dolog ez nála.De van egy olyan érzésem,hogy az életben is ilyen.
-
ToBeY
nagyúr
Van valami hely BP-en ahová el lehetne vinni a régi rossz ágyat?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #52416 üzenetére
Sikeres ember nem lehet aki tv-ben néz sorozatokat.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #52411 üzenetére
A torrentek korában tök8 kinek milyen adója van,mert pár órával premier után már nézheted ha akarod a kedvenc sorozatodat.Egyébként TBBT szörnyű szinkronosan,
-
ToBeY
nagyúr
Nekünk volt egy mosógépünk (talán hajdú) ami 22 évig bírta.A mostani 3 éves,de már rozsdásodik az illesztésnél.
Ezek a mostani cuccok nem arra tervezték,hogy sok évig húzzák. -
ToBeY
nagyúr
Discoveryn egy műsort néztem a Mityhbusters-t.De már nincs ilyen problémám,mert a diginél nincs Discovery
-
ToBeY
nagyúr
Nekem is szarakodott a wifi kiderült a 11 csatornán még rajtam kívül 3 voltak a házban.Átraktam most jó
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet legegyszerűbben átnevezni a felíratott sorozathoz?Egyenként picit macerás lenne a dolog.
-
ToBeY
nagyúr
Ezen jót nevettem.Persze lehet,hogy ha ott élnék nem volna olyan mókás.
-
ToBeY
nagyúr
Én a Papírkutyákat láttam szilveszterkor zseniális volt.Valahogy eddig kimaradt ez a film az életemből.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #49497 üzenetére
Haveromnak tavaly télen szakadó hóesésben is besötétedett.Az külön poén volt,hogy este 7 volt és tök sötét
Ezután soha nem kért a szemüvegére ilyen bevonatott
-
ToBeY
nagyúr
Origo szerint minden ok a net a UPC-nél[link] Még szerencse,hogy digis vagyok.
-
ToBeY
nagyúr
Hát ha először mentem volna ebbe az óbudai Trófeába azt mondom elég jó.De összehasonlítva az újbudaival sehol sincs,Kisebb a választék és a kaják se olyan nagyszámok.
-
ToBeY
nagyúr
Valaki volt már az Óbudai Trófeában?Az Újbudai tudom,hogy jó mert ott voltam már,de ebben még nem.
-
ToBeY
nagyúr
Lecseréltem a 10éves Fuji S3500 fényképezőmet egy Olympus Sz-14 kompaktra. De eddig óriási csalódás sokkal rosszabb minőségű képet csinál sajnos.
-
ToBeY
nagyúr
Annyira jó reggel fél 7kor arra kelni,hogy szomszéd örült módjára fúr.És még mindig tolja megállás nélkül.
-
ToBeY
nagyúr
Már az eredeti is elég beteg,de ez magyar verzió még súlyosabb The Fox - Ylvis - HUN Cover
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bandus #46989 üzenetére
Én ezt a Gillette gelt használom ez nekem elég jól bevált,de szerintem ez is hagy nyomott a pólón.
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon komolyan nyomja az ember a Beatbox-ot [link]
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #45555 üzenetére
Ezt nem tudhattam mivel kb soha nem járok vonattal
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #45323 üzenetére
Szerintem minden fejlesztethető egy bizonyos pontig,de soha sem lesz kiemelkedő benne.Maximum átlagos vagy jó.
-
ToBeY
nagyúr
Ez a box meccs inkább pankráció vagy birkózás volt.
-
ToBeY
nagyúr
Hmm,nem értem ezt az X faktort,akkor most a hang a fontos vagy a blikk címlap?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun #44875 üzenetére
Tetején az tojáshab vagy tejszínhab?Recept valahol megtalálható mert valamikor elkészíteném.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun #43885 üzenetére
Én csak úszom az árra felveszem a topic hülye szokását.
És azért is off rakom
-
ToBeY
nagyúr
Miért jó az ON.ban OFF-ba írni?Persze azon kívül,hogy a szemem kifolyik mikor olvasom
-
ToBeY
nagyúr
Nálunk meg tatarozzák a házat két hónapja és nem igazán haladnak vele.Reggel fél7-től este 7 azt hallgatom,hogy le-föl mennek azzal a rohadt lifttel és közben üvöltöznek egymással a melósok kocsmai stílusban.Ráadásul gusztustalan p*na szín árnyalataira festik majd be.(csak tudnám ki szavazta meg ezt a színt)
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap akartam éppen befizetni a nyaralást egy elég ismert utazási irodánál.Erre ma nézem a honlapjukat puff megszűntek.Elég nagy mák,hogy tegnap volt idő elmenni és befizetni a kinézett utat
-
ToBeY
nagyúr
Utálom hogy hideg van,és már sikerült is megfáznom éjszaka.
-
ToBeY
nagyúr
Azt mondták, hogy csináltak hangpróbát a szigeten és minden renden találtak.Ennek ellenére én tisztán hallom több km távolságból talán extra jó a hallásom.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #41197 üzenetére
köszi
-
ToBeY
nagyúr
És éppen most 10 éve a PH-n!
-
ToBeY
nagyúr
Kaptam egy érdekes mailt a facebook-tól "visszajutás a facebokra" tárggyal. Az az érdekes,hogy nem volt belépési problémám.Talán valaki próbálkozott belépni az accomal?
Sajnáljuk, hogy nehézséged támadt a Facebook-fiókodba való bejelentkezés során.
Most egyből visszajuthatsz a FacebookraA Facebook jelszóval kapcsolatos segítséget és belépési segédletet is biztosít.
Üdvözlettel:
A Facebook csapata -
ToBeY
nagyúr
Mentem át az aluljárón éppen egy "bodzaszedő" család veszekedett a lóvén.És akkor az aluljáróban lévő zenész elkezdte játszani a keresztapa zenéjét.Jót nevettem rajta,teljes mértékben passzolt a témához
-
ToBeY
nagyúr
Elég hülye félrefordítások vannak az agymenőkben amiket nem nagyon értek.Miért nem lehetett 1:1 fordítani.
Scrubs említik de magyarba Klinikák van,aztán Black eyed Pease-t de a magyarban már R.E.M van. -
ToBeY
nagyúr
Elkezdtem nézni magyarul az agyemnőket,de magyar szinkron kiverte a biztosítékot borzalmas néhol (bazingát sakk és mattnak fordítani
)
Át is váltottam angol hangsávra. -
ToBeY
nagyúr
Mennyit lehetne spórolni ezzel,ha kiírná FB vagy Twitterre. Úgy is az emberek nagy része kukába dobja olvasás nélkül.
-
ToBeY
nagyúr
Reggel fél 7 kor a szemben lévő oviban a gondnok,úgy gondolta,hogy ő most faágakat fog aprítani láncfűrésszel.Imádom az ilyen reggeleket
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #40485 üzenetére
Végre egy kis jó idő.Eddig kb 1 hetet volt igazán nyárnak nevezhető időjárás.
-
ToBeY
nagyúr
Én biztos,jó seggbe lőttem volna valamivel ha az én házamat sz*rta volna le folyton.
[link] -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid #40203 üzenetére
Kb két éve még nem volt kialakítva mozgássérült parkoló a reptéren.Azt FB-on a sok panasz miatt,gyorsan kialakították jó messze a bejárattól.
-
ToBeY
nagyúr
A tv-s storynak nincs vége,rendőrök lezárták a parkolót és az utolsó lépcsőházat is.Nem hiszem,hogy ilyen esetekben tudnak bármit is csinálni.
-
ToBeY
nagyúr
Házunkból valaki a 3.ról kib@szta a tv-t a parkolóba,akkorát robbant mint az állat régi képcsöves verzió volt
-
ToBeY
nagyúr
Megoldottam a fürdőgatya gondot a helyi piacon vettem egyet ezeröcázé
-
ToBeY
nagyúr
Na most volt elegem az origo-n indexen és egyéb oldalakon egész oldalt elfoglaló és arcomba nyomó reklámokból.Eddig úgy voltam vele,hogy reklám kell hiszen az oldalnak kell valami bevétel.Na de ez már kicsit sok.
-
ToBeY
nagyúr
Mekkora szar ez a Cougar Town. Pedig ezt is a Bill Lawrence rendezte aki Scrubs-t is ami igen csak jó volt.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
föccer #39101 üzenetére
Nem ez a helyzet sajnos.
"Az utolsó évadban a tervezett 22 rész helyett csak 19 került legyártásra a sorozat megszűnése, és a forgatókönyv-írok sztrájkja miatt. Az utolsó rész – mivel nem teljes – sok lezáratlan szálat hagyott a történetben" NBC 2008 február 20-án levette a műsorból a sorozatot.
Miért kell nekem olyan sorozatba belefognom ami ilyen szerencsétlenül ér véget
Ja a Las Vegas című sorozatról van szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest