- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Bubu79
addikt
Óóó, dehogynem - van, akikből képes kihozni a legtöbbet az alkohol - egyik volt osztálytársam alapban amolyan sótlan alaknak tűnt, aki nem szól kettőt sem. Ha viccet meséltek Neki, csak nézett és mint valami pókermester, a világon semmi nem látszott az arcán - de némileg feltöltve valami hihetetlen dumákat volt képes elejteni
Persze nem árt, ha van pár józanabb figura, aki később emlékszik az este eseményeire
-
Bubu79
addikt
Sokat nyerhetsz - és maximum némi időt veszítesz
A cégnél majd egy éve betöltetlen egy állás, mert a jelentkezők 80%-a a nyelvtudása miatt kiesik...
ádyz: Ahogy elnézem egy BAN tényleg nem, de nekem azért sikerült pár felhőt csalnom az égre
Lassan kedvem lesz ilyenné varázsolni a mosolyotokat:
-
Bubu79
addikt
Meló, tanulmány, kirándulás?
Mindegyikből profitálhatsz, bár talán a meló részéről NoLF-ot érdemes lenne kicsit piszkálnod
Mod: Alighanem kicsit más perspektívából ismerhetnéd meg az oktatást, lehetne egy szilárdabb nyelvi alapod - szerintem jobb eséllyel indulhatnál az életnek, mintha itthon diplomázol
Ne hagyd ki szerintem
Bár nem tudom mit hagynál itthon, mennyire lenne "könnyű" a boldogulásod kint
Verus: Várom
-
Bubu79
addikt
Üdv
A 6383 nekem is álom gép volt, sokat vadásztam rá - időnként még fel-fel bukkan és nagyon tartja az árát. Évek óta 12000 körül van kirakva, ha felőfordul valahol
Van pár elektronikai kereskedés a városban, ahol bizományba átvesznek ilyesmit és zálogházakban is előfordul néha
A másik képen lévő az saját, a 6363-as
Nagyon ritkán van bekapcsolva, de nem lenne szívem megszabadulni tőle
A Marantz azért egy kicsit más tészta
-
Bubu79
addikt
Jól nyomták, az biztos - a Katonadolog mindent visz nálam
Egyébként meg azér', mer a 24 az kerek szám - kereken két tucat
Tucatjával minden olcsóbb, két tucatjával meg már egyenesen gazdaságos
ádyz: Ne tévesszen meg, hogy az oktató előtt is vannak pedálok, attól még nem kell menetközben átadnod a kormányt
#35366: Egy sör nem sör - két sör fél sör...
-
Bubu79
addikt
Szia
Ez nem lehet véletlen. Mint ahogyan az sem az, hogy egy napban 24 óra van, egy tálcán pediglen 24 sör van
Ahogyan aztatat már Villám Shekasesperae ( © Markos-Nádas ) is kifejtette volt: "Több dolgok vannak földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes."
-
rarri
senior tag
Vagy rátölteni!
Raf: Milyen igaz az első mondatod!
Én most készítettem teát, azt fogok inni. Csak még nem tudom, milyen reggelihez.
És ha itt vagyok, akkor mit kezdesz velem?
Amúgy Raceval beszéltük, hogy egyszer elmegyünk veletek inni valami jó kis kocsmába. Ivós PH találkozó.
Nekem a teázó nem pálya, ha már elmegyek Budapestig, akkor minimum egy vodkanarancsot megérdemlek!
Tim: A nők nem nekem kellenek, bár ki tudja még mit hoz a jövő...
-
Bubu79
addikt
Nyelvújító forradalmár vagyok na
Már csak kocka forradalmárnak kéne lennem és felszabadítanom néhány gigát a vinyómon, hogy elférjek végre rendesen a C meghajtómon
Re: Azt tuti nem fogod látni tőlem, meg azt sem sűrűn, hogy szupcsi
Str8 sk8r: Nem zavar különösebben a mozgás és a zene sem, ha nem kell hallgatnom és néznem - mert nekem nem jön be.
Elfogadom, hogy másnak tuti, azt is tudom, amit én szeretek, attól meg mások rókáznak - mert ilyen a világVerus: Te nem szeretsz engem
-
rarri
senior tag
Szerintem te még nem is ittál életedben annyit egyszerre, hogy ez a veszély fenn állt volna . Jól gondolom?
Speed: Túl leszel majd azon is. Ilyenkor a legjobb izotóniás italt inni, az optimálisan pótolja az elvesztett folyadékot, és feltölt azonnal oldódó cukorral / energia / , és vitaminokkal. PL. : Powerade
Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest