- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
werttzui #3023 üzenetére
Nagyvezírünk mondja mindig, hogyha valamire azt mondjuk hogy "I hope", hogy " hoping is not buyers job"
Meg utálja még ha azt mondjuk "maybe". Meg van még 1-2 ami nem jut eszembe..
Ja igen, a "trying is not your job" is elhangzott már... na meg az "I don't know" is kerülendő -
BlacKSouL
addikt
válasz
werttzui #3012 üzenetére
Szextopikos felvetésedhez fűzném a sztorit, miszerint lakótársammal mentünk haza anno, 3. srác már otthon volt, sejtettük hátha nővel. De nagy volt a csend. Kicsit zörögtünk, erre kijön, gyorsan bezárja az ajtót. Kérdezzük hogy asszony tán meztelen
Mondja hogy asszony már elment. Nem is egyszer, de már fizikailag is. Hát akkor? Na gyertek be. Bemegyünk, kissé fülledt meleg megcsap, mire is srác: Na? Érzitek? Ez a b.szásnak a szaga
Mondtuk is hogy menjen a picsába, de azé poénnak jó volt. -
ladybug
őstag
válasz
werttzui #2979 üzenetére
Azt elhiszem, hogy neki tetszik. Ezzel nincs is gond. Ha már itt tartunk..
Vettem ma egy új nadrágot. A nagylányom velem volt, és kérte, hogy mutassam meg, hogy áll rajtam. Az eladónő is odajött. És mindketten elégedetten vizsgáltak, hogy "tök jó benne a popsim".
Most már csak nekem kellene végre elhinnem
-
Tim82
félisten
válasz
werttzui #2947 üzenetére
A kvázi-tagságban pont az volt a jó, hogy kellemes "kint is vagyok-bent is vagyok" érzést adott az embernek.
Race: ha sokat imádkoztok, előbb-utóbb elküldi Fiát erre a világra. Már csak egy-két évszázad.
Mondjuk, attól is félek, hogy ez a világ még nem érett meg a megváltásra - vérszomjas újoncok hada fogja szegényt keresztrefeszíteni.
(
)
-
BlacKSouL
addikt
-
rarri
senior tag
válasz
werttzui #1116 üzenetére
Igazad van, én könnyen beszélek, a férjem klímában " utazik " / vállalkozó / , és nekünk Daikinunk van. Ő mondta, hogy ez fele annyit fogyaszt mint a többi, nagyon megbízható , és nem szokott elromlani. Ezért gondoltam, hogy megosztom ezt az információt, hogyha valaki tényleg jó klímát akar venni, melyiket válassza.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest