- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DarkByte
addikt
válasz
patyi1989 #57741 üzenetére
Én totál rá se néztem ezekre. Csorgott a nyálam a képminőségtől első bekapcsolás után, a tökéletes feketéken még most is. Főleg így PC használatra hogy a semmi közepén lebegnek ablakok, teljesen futurisztikus.
Sokkal többet kínlódtam a szín beállításokkal, illetve hogy rendes kontrasztosan olvasható UI felírataim legyenek. Ezekkel még mindig nem vagyok 100%-ban elégedett, de egy ponton el fogom engedni hogy ez a kompromisszum hogy amúgy minden más tekintetben fantasztikus mint monitor. Na jó, tegnap kicsit az ASBL elbizonytalanított, valamiért aktívabb volt a szokásosnál.
Most a felé húzok hogy marad. Legrosszabb esetben ha nem tudok vele megbarátkozni monitorként, akkor az 55"-os Samsung LED TV-m megy a nappaliból és a helyére beteszem ezt. ¯\_(ツ)_/¯
De aki simán TV-nek használja annak szerintem még ennyire sincs aggódni valója.
Én a kézi pixel frissítgetést nem fogom használni és volt itt korábban egy videó ami elmagyarázta hogy nem is érdemes nyomkodni túl sűrűn. Bízok benne hogy a TV saját belső statisztika gyűjtője tudja mit csinál és csak annyira faragja egységesre a pixelekt kikapcsoláskor amire szükség van. (ez a pixel frissítő lényegében azt csinálja hogy a túl jó állapotú pixeleket lekoptatja a kopottabbak szintjére) Feleslegesen nem fogom ezt hívogatni, minden futással csökken a maximális fényereje a TV-nek. -
Wellin9
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest