Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsácsó
tag
válasz
zsepii
üzenetére
Szia!
Én csak ajánlani tudom a B9-et, én is pár hete vettem
nyilván nem tökéletes a TV, viszont brutálszép a képe, ha sikerül jól belőni a beállításokat (nekem finoman szólva nagyon nem jöttek be az előre beállított profilok, de nyilván mindenkinek más az ízlése
)
Eddig bárkinek mutattam, mindenki el volt ájulva tőle..
Samsungból szvsz idén a Q90T/Q95T ami _TÉNYLEG_ rohadt jól sikerült és ajánlott is - dehát az meg még picit borsos egyelőre..B9-en a játékok nagyon szépek, eddig csak FHD-n próbálgattam base PS4-en játékokat, de jól tolja az upscale-t 4K-ra, Ghost of Tsushima pl. emberidegen néha, de akár a 2016-os Doom is SDR-ben elég brutálisan néz ki, rendesen kb. mélység érzetet ad a képnek a kontraszt és a fekete, vagy nem is tudom
... csak jól beállítani szerintem kicsit szenvedős a tévét, de ha egyszer megvagy vele, akkor utána már nem ereszt
Azt mondjuk nem tudom, hogy napi 10-12 óra IPTV-re (csatorna logókkal...) mennyire ajánlatos az OLED.. az lehet picit meredek, de zoomolással kikerülhető végülis a logo
de majd az okosok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyilván nem tökéletes a TV, viszont brutálszép a képe, ha sikerül jól belőni a beállításokat (nekem finoman szólva nagyon nem jöttek be az előre beállított profilok, de nyilván mindenkinek más az ízlése
Vhiktor