- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz vilmose33 #22074 üzenetére
Jobbat én sem találtam, úgyhogy amíg kijön a Xiaomi Wear OS órája addig megvettem a Galaxy watch 5 44m-t.
Vagy felületes voltam, vagy videókban azt nem nagyon reklámozták, hogy:
1) Vezeték nélküli a töltés, de vezeték nélküli telefon töltővel nem tölt (hosszú hétvégére lehet venni a +1 töltőt).
2) Baromira lassan tölt, 69%-ról 100%-ra 55 percet ír (3 óra a teljes töltöttség).
3) Samsung fiókba bejelentkezni google fiókkal nem lehet, mert 404-es hibára fut, ha nem megy, miért ajánlják fel mint opció?
4) 1db számlap van rajta, amíg nem regisztrálok samsung fiókot a fenti hiba miatt, addig lehetőség sincs cserélni. Xiaomi S1-en volt több 100 számlap ingyenesen, itt ahogy nézem elég sok a fizetős.Csomagolása meg indokolatlanul nagy, kb mint egy Lays Chipses zacskó (pedig olyan büszke Samsung, hogy milyen környezetvédő cég), meg szoktam tartani gari lejáratáig, de ez lehet landol a kukában.
Xiaomi S1-hez képest egyetlen előnye a Wear OS. Hasonló árkategória, de nincs zafír üveg, nincs ajándék bőrszíj, azt lehet vezeték nélkül tölteni és ahogy nézem milyen gyorsan merül az 3x annyi ideig bírja
Töltőn a mágnes nem túl erős, tehát az sem opció, hogy számítógép oldalára felragasztom a töltőt és zuhany előtt csak odarakom, mert egy kisebb szellő, vagy asztalnak ütközés és ledobja.
Úgyhogy már kb értem miért nincs túl sok erről az óráról erről a topicban, nem rossz nem rossz, de valahogy többet vártam.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest