Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder
csendes tag
Bocs, mennyiben nevezhető (tartható) stratégiának az, hogy a fejlődésed (döntően a többi kezdőé is) attól függ, mennyi nyersanyagot tudsz lopni az inaktív játékosok bolygóiról?
Miért nem hívják inkább "könnyített" valóságszimulátornak?
Véleményem szerint a stratégia főleg az lenne, ha a jól megválasztott fejlesztések eredményeként jutnál egyre előrébb. (Természetesen szövetségeket kialakítva és ápolva, mivel az elsőként bolygókat foglalókkal szemben elég nagy már a hátrány.)
Mégegyszer bocs, nem szeretnélek megbántani.
Kipróbáltam a játékot, mert eddig nem játszottam még ilyennel, s két-három hét tapasztalatszerzés után kijelentem, hogy mostanában nem is fogok. (Jelzem nem kenték el a szám szélét, s nem ezért hagytam abba, egyszerűen nem tartom ezt az összelopom a fejlődésemhez szükséges nyersanyagot módszert szimpatikusnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest