Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
Aktív témák
-
Bash
őstag
Szia kentaur!
Ne haragudj, ezek szerint félreértettél. Egyáltalán nem zavaró, hogy MODERÁTOR lettél, csak pont néhány nappal előtte gondolkoztam el azon, hogy te miért vagy újonc, s miért nem HÁZIGAZDA. Legalábbis én úgy vettem észre, hogy akik a cikkeket írják, mind HÁZIGAZDA-k. S akkor tegnap reggel hirtelen megláttalak az egyik topic-ban, mint MODERÁTOR 6 hsz-al. Nálam a MODERÁTOR szó többezer hsz-al rendelkező, helyesírásra igényes, felelősségteljes és nagyon hasznos fórumozó kollégát takar. Ebből az ideából te egy kicsit kilógsz, de ez legyen a legnagyobb baj. Sajnálom, hogy a te szemszögedből ilyen rosszul alakult a dolog, de reméljük, hogy ezt a feladatot is megkedveled majd idővel. Sok sikert kívánok! -
Cane
őstag
Ne szívd mellre. Volt itt már korábban 1-2 skac, aki itt fel volt háborodva, hogy miért lett XY-ból moderátor (belőle meg nem).
Biztos vagyok benne, hogy egyesek ezt a moderátorságot hatalomnak fogják fel és ennek elérése minden vágyuk. Szerencsére a PH! csapata is válogat a(z ön) jelentkezők közül.
Ha van valakinek erre a munkára rendszeresen ideje az csinálja, főleg ha jól csinálja. A legtöbbször csak sajnálom őket, ahogy a sok idiótát le kell szabályozniuk.
Sok sikert a munkádhoz!
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Egyedi ékszerdobozka
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest