Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
crab
senior tag
Az még elmenne, de...
De most magyarázkodni fogok, van 4 karóm, na jó 5. Ebből 1 az amit számonkérésre kaptam. A többit nevetséges dolgok miat érdemeltem ki:
angolból van 3(tavaly 4-es votlam): a tánár szerint káromkodtam, ugyanazon az órán kaptam mégegyet ''súgásért'', másnap mégegyet mert nem volt könyvem.
Ez szerintem nevetséges, ráadásul nem káromkodtam, soha nem is szoktam órán,
a súgás egy félreértés miatt. Aztán matematikából: nem volt kész a házifeladat egyik feladata, ez is nevetséges. Az ötödik 1-es megérdemeltem.
Ez a magyarázkodás gyerekesnek tűnik, de muszály begykorolnom a védőbeszédet. Ezek szerintem felháborító dolgok.A tanítási módszer mégröhejesebb. Az osztályfőnök a matematika dolgozatomra ezt mondta(mivel jobb volt az átlagnál): nem tudom hogy sikerülhetett neked. Azért szerintem mindennek van határa. Magyarszágon az egész tanítási rendszer a tánarok nagy részével(tisztelet a kivételnek, én is ismerek kivételt) együtt semmit sem ér.
Megeszik az életemet. Az éltető erő az, hogy egyszer hazajutok és jöhetek PH!-zni,
mert itt mindig fel tudok dobódni. A nő ügyek sem úgy mennek ahogy kellene.
Szóval kész vagyok.
Köszönöm szépen a figyelmet, én szóltam.(nem tudom érdekel-e valakit is ez)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest